Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αλλάζουν τα δεδομένα…

Αλλάζουν τα δεδομένα…
Κυριακή, 2 Αυγούστου 2020 - 11:01

Αλλάζουν τα πράγματα στο ποδόσφαιρο. Από τη μια στιγμή στην άλλη. Είτε προς το καλό, είτε προς το άσχημο. Δυστυχώς, όμως, στην περίπτωση του Σα, πήραν άσχημη τροπή. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ο Πορτογάλος έχασε το… τρένο, θα πρέπει και ο ίδιος, αλλά και ο Ολυμπιακός να επανεξετάσουν το άμεσο μέλλον και το πως θα χειριστούν, το αμέσως επόμενο διάστημα.

Ο Ζοζέ Σα έδειχνε, σχεδόν βέβαιο, ότι θα έπαιρνε μεταγραφή, φέτος το καλοκαίρι. Η πίεση είχε αρχίσει να μεγαλώνει. Σεβίλλη, Ατλέτικο Μαδρίτης, αλλά και… Πρέμιερ Λιγκ, ασχολούνταν και ασχολούνται με τον Σα.

Ο τραυματισμός του, ωστόσο, ίσως αλλάζει τα δεδομένα και αναγκάζει Ολυμπιακό και παίκτη να προσεγγίσουν αλλιώς το μέλλον. Ο Θρύλος, για να μην πιαστεί εξ απροόπτου, είχε ήδη αρχίσει να κινείται για τον Σούμπασιτς, τον οποίο πολιορκούσε και πολιορκεί. Παράλληλα, απέκτησε τον Κρίστινσον, ο οποίος είχε δείξει εξαιρετικά στοιχεία και θα ενταχθεί στο ρόστερ της ομάδας.

Φαινόταν δηλαδή ο Ολυμπιακός ότι είχε καλυμμένο το θέμα «άσος» εάν ο Σα αποχωρούσε με μεταγραφή και άφηνε «κενό» στο τέρμα. Το είχε ελέγξει ο Θρύλος και μάλιστα με τρόπο απολύτως ικανοποιητικό. Τώρα, όμως, τα πράγματα ενδεχομένως αλλάζουν. Ο Σα μπορεί να μην κάνει τη μεταγραφή που φαινόταν ότι θα έκανε, ελέω του τραυματισμού του.

Τίποτα δεν είναι σίγουρο και το μόνο που συνιστάται, είναι υπομονή. Ακόμη και έτσι, ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να… ξεπουλήσει τον Σα. Ίσα-ίσα. Θα προχωρούσε τη μεταγραφή, αν ερχόταν ικανοποιητική πρόταση ή πληρωνόταν η ρήτρα, αλλά και το να μείνει ο Σα εδώ, μόνο… κακό δεν είναι!

Διαβάστε επίσης

Γκάζια και αλλαγές

Γκάζια και αλλαγές

Ο Μαρτίνς δεν θέλει επ’ ουδενί να βλέπει… χαλάρωση! Τσίτωσε τους παίκτες και ετοιμάζει… εκπλήξεις.

Θέλει Τουρκία ο Μεριά

Θέλει Τουρκία ο Μεριά

Ο Τυνήσιος εξέφρασε την επιθυμία του να συνεχίσει να αγωνίζεται στο τουρκικό πρωτάθλημα.