Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Γκάζια και αλλαγές

Γκάζια και αλλαγές
Κυριακή, 2 Αυγούστου 2020 - 11:23

Αν υπάρχει ένα πράγμα που δεν θέλει να βλέπει ο Πέδρο Μαρτίνς, από τους παίκτες του, είναι χαλάρωση. Ο Πορτογάλος δεν μπορεί να το ανεχτεί και όποτε αυτό συμβαίνει (ανθρώπινο είναι, θα συμβεί από καιρού εις καιρόν), ο Πορτογάλος γίνεται… πυρ και μανία… Στο Ρέντη, χθες Σάββατο, πάτησε… γκάζια, στους παίκτες του ενόψει Γουλβς. Προληπτικά, αλλά και λόγω… εποχής.

Οι ποδοσφαιριστές πηγαίνουν έναν χρόνο… σερί και με εξαίρεση το διάστημα της καραντίνας, το οποίο δεν ήταν εύκολο για κανέναν, δεν έχουν ξεκουραστεί. Λογικό να… χάνουν καμιά φορά τη συγκέντρωσή τους. Αυτό θέλει να αποφύγει ο Μαρτίνς, ενόψει της ρεβάνς στο Μολινό.

Σε ό,τι αφορά την ευρωπαϊκή λίστα, τώρα, η είσοδος από τη λίστα Β του Τζολάκη, ως αναπληρωματικός γκολκίπερ, αφήνει μια θέση στη λίστα Α και αυτή, λογικά, θα την πάρει ο Καφού. Ο Θρύλος μπορεί να χρειαστεί τον μέσο και ο Μαρτίνς τον υπολογίζει. Πολύ δύσκολα θα πάρει τη θέση αυτή ο Μπρούνο… Όλα δείχνουν Καφού.

Διαβάστε επίσης

Η Record για Γκασπάρ

Η Record για Γκασπάρ

Δείτε τι γράφουν οι Πορτογάλοι για τον Ανγκολέζο και το μέλλον του στο λιμάνι.

Αλλάζουν τα δεδομένα…

Αλλάζουν τα δεδομένα…

Ο Σα ετοιμαζόταν, ενδεχομένως, για μεταγραφή, αλλά η ζημιά που υπέστη και το διάστημα αποχής του, από την ενεργό δράση, θα καθορίσουν τις εξελίξεις.