Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σκεφτείτε να μη γυρνούσε από τη Βίλεμ…

Σκεφτείτε να μη γυρνούσε από τη Βίλεμ…
Δευτέρα, 10 Αυγούστου 2020 - 11:02

Όλα κρέμονται, τις περισσότερες φορές, από μία κλωστή. Μία απόφαση έτσι, ή αλλιώς, μπορεί να αλλάξει τελείως την εξέλιξη που έχει η ζωή μας. Το ίδιο ισχύει και στο ποδόσφαιρο. Τα πάντα είναι αποφάσεις. Αποφάσεις, οι οποίες κατευθύνουν τη ζωή μας. Όπως κατηύθυναν και τη ζωή του Κώστα Τσιμίκα…

Πριν από 2 χρόνια ο Πέδρο Μαρτίνς ζήτησε να δει μερικούς αγώνες του Τσιμπικα, προκειμένου να κρίνει εάν θα τον πάρει στην προετοιμασία, εκείνο το καλοκαίρι. Ο (ακόμη πιο) νεαρός, τότε, Τσιμίκας, έπαιζε δανεικός στη Βίλεμ, προσπαθώντας να ανεβάσει την αξία του και να αναπτύξει το ταλέντο του.

Ταλέντο, το οποίο ο Πέδρο Μαρτίνς είδε, διέκρινε και -το σημαντικότερο- πίστεψε… Και δικαιώθηκε. Τόσο γιατί ανέδειξε τον Κώστα Τσιμίκα, δίνοντας του φέτος φανέλα βασικού και εκτινάσσοντάς τον. Μία απόφαση, η οποία έκανε τη διαφορά, εντέλει, στην εξέλιξη του ποδοσφαιριστή.

Καμιά φορά χρειάζεται, απλώς, να πιστέψει κανείς. Σκεφτείτε ο Τσιμίκας να μην είχε γυρίσει από τη Βίλεμ και να μην είχε ενταχθεί στο ρόστερ, τότε, το καλοκαίρι του 2018.

Διαβάστε επίσης