Ντουντούκα
Μέχρι το τέλος στην κορυφή!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Σίγουρη την Ευρώπη και… κοιτάζει πιο ψηλά!

Σίγουρη την Ευρώπη και… κοιτάζει πιο ψηλά!
Δευτέρα, 10 Αυγούστου 2020 - 11:25

Ο Θρύλος είναι σε άλλο επίπεδο, σε σχέση με τους εν Ελλάδι αντιπάλους του. Αδυνατούν να τον πλησιάσουν, πόσο μάλλον να τον… απειλήσουν. Έτσι, ο Ολυμπιακός, ως γνωστόν, έχει εξασφαλισμένη παρουσία στην Ευρώπη, την προσεχή αγωνιστική περίοδο, αφού θα μπει απευθείας στους ομίλους του Europa League, στο… απευκταίο του σενάριο.

Αυτή είναι, λοιπόν, η διαφορά του Θρύλου, σε σχέση με τους αντιπάλους του… Άλλο το επίπεδό του. Την ώρα που οι… ευρωπαίοι θα πασχίζουν να εξασφαλίσουν την παρουσία τους… κάπου στην Ευρώπη, ο Ολυμπιακός θα θεωρεί την παρουσία του στο Europa League το… χειρότερο (ας πούμε) από τα δύο σενάρια. Λογικό, όταν έχει τη δυνατότητα να δώσει το παρών ξανά στα αστέρια.

Στο μεταξύ, εφόσον ο Θρύλος καταφέρει να περάσει τον αντίπαλό του, στα play offs του Champions League, τότε θα μπει στην κλήρωση για τη φάση των ομίλων, από το τρίτο γκρουπ δυναμικότητας. Όπως και πέρυσι. Αυτό σημαίνει ότι αποφεύγει ομάδες όπως ο Άγιας, ή η Λειψία, ομάδες δηλαδή αρκετά δυνατές. Εδώ που τα λέμε, βέβαια, ελάχιστες είναι οι… αδύναμες ομάδες στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, οπότε ο Θρύλος θα πρέπει να φορέσει ξανά το καλό, ευρωπαϊκό του κοστούμι.

Διαβάστε επίσης