Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ακόμα έχουμε Αύγουστο έτσι;

Ακόμα έχουμε Αύγουστο έτσι;
Παρασκευή, 14 Αυγούστου 2020 - 20:21

Για όσους δεν το θυμούνται ή για όσους δεν το έχουν πληροφορηθεί οι μεταγραφές τελειώνουν 30 Σεπτεμβρίου εφέτος, λόγω της ιδιαίτερης συνθήκης που ζούμε με τον κορονοϊό. Απλώς το θυμίζουμε ΞΑΝΑ…

Έχουμε ακόμα ημέρες και μπόλικο χρόνο για να κάνει ο Ολυμπιακός τις σωστές, τις απόλυτα σωστές επιλογές για να στελεχώσει το ήδη επιτυχημένο ρόστερ του. Έχουμε για την ακρίβεια 1,5 μήνα μπροστά μας για να ολοκληρωθούν οι μεταγραφές.

Ο Πέδρο Μάρτινς έχει πάμπολλες φορές αποδείξει ότι δρα με πλάνο και μεθοδικά. Το ίδιο γίνεται και εφέτος. Ύστερα από μια σαρωτική σεζόν το απόλυτα λογικό είναι οι παίκτες του Ολυμπιακού να είναι περιζήτητοι.

Φυσικά δεν λέμε ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα περιμένουν για πολλές ημέρες και θα χάσουν χρόνο. Λέμε ότι υπάρχει χρόνος και υπάρχει πλάνο. Επίσης υπάρχει διοικητική σταθερότητα, μιας και ο ηγέτης του Θρύλου, Βαγγέλης Μαρινάκης έχει φροντίσει για αυτό. Εδώ δεν κοιτάζουμε το… ταλιράκι!

Όπως ήδη σας έχουμε γράψει μέρες τώρα, ο Ολυμπιακός έχει κάνει τις κινήσεις του και περιμένει να δει την έκβαση που θα έχουν. «Χτυπάει» σε πολλά επίπεδα ο Θρύλος...

Άλλωστε ο Ολυμπιακός είναι το παράδειγμα προς μίμηση για όλους. Άλλωστε ο Ολυμπιακός είναι αυτός που όλοι θέλουν (αλλά δεν μπορούν) να φτάσουν. Υπάρχει το «know how» και οι προσθήκες θα είναι απόλυτα στοχευμένες.

Διαβάστε επίσης