Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Καλή… αρχή!

Καλή… αρχή!
Δευτέρα, 17 Αυγούστου 2020 - 15:58

Σύντομες, πολύ σύντομες ήταν οι διακοπές που απόλαυσαν οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού! Από αύριο, κιόλας, 18 του μήνα, επανέρχονται στις προπονήσεις, βάζοντας -ουσιαστικά- μπροστά, για τη νέα σεζόν! Ακόμη και αν βρίσκεται σε εκκρεμότητα η… περσινή (ποια περσινή δηλαδή, δεν πάνε λίγες ημέρες που τελείωσε η Ευρώπη, για τον Θρύλο), με τη διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου να… στοιχειώνει το ελληνικό ποδόσφαιρο και να έχει καταντήσει ανέκδοτο, για τους ξένους, ο Ολυμπιακός καλείται να βάλει μπροστά, για να προετοιμαστεί, για τα προκριματικά της Ευρώπης.

Παλιά πρόσωπα, αλλά και δανεικοί, οι οποίοι επιστρέφουν στο Ρέντη, μέχρι να ξεκαθαρίσει τι θα γίνει, με την παρουσία τους, θα δώσουν το παρών στην πρώτη, προκειμένου να… μπουν σε σειρά. Ο Ολυμπιακός δεν θα έχει άπειρο χρόνο μπροστά του και η σεζόν που θα έρθει είναι κομβική, καθώς οι απαιτήσεις διαρκώς αυξάνονται και… μεγαλώνουν!

Μπαίνοντας σε αυτή την περίοδο προετοιμασίας, ο Θρύλος θα έχει αρκετές αλλαγές, αφού θα γίνουν και μεταγραφές, αλλά και ενδεχόμενες πωλήσεις. Ο Μαρτίνς καλείται, βέβαια, να παρουσιάσει ένα εξίσου κυρίαρχο σύνολο, στην Ελλάδα, αλλά και μία ομάδα πλήρως ανταγωνιστική, στην Ευρώπη. Στο χέρι του είναι, έχει τον τρόπο.

Διαβάστε επίσης

Ο Κλοπ αποθεώνει Τσιμίκα!

Ο Κλοπ αποθεώνει Τσιμίκα!

«Είναι δυνατόν να έχω κάποιον σαν αυτόν;», είπε ο μάνατζερ της χρονιάς στο Νησί, για τον Έλληνα πρώην «ερυθρόλευκο» μπακ.