Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Όλα δείχνουν… Ντίσελντορφ

Όλα δείχνουν… Ντίσελντορφ
Κυριακή, 23 Αυγούστου 2020 - 10:50

Προχωρημένη δείχνει να είναι η υπόθεση της μετακίνησης του Λεονάρντο Κούτρη στη Φορτούνα Ντίσελντορφ. Η γερμανική ομάδα δείχνει διατεθειμένη να κάνει δικό της τον ποδοσφαιριστή, με τη μορφή δανεισμού, από τον Ολυμπιακό και όλα κλίνουν προς μία θετική έκβαση, στην υπόθεση. Ο «Λέο» δεν αναμένεται να είναι έτοιμος για να μπει σε πλήρη αγωνιστική δράση, πριν τον Οκτώβριο. Παρόλα αυτά, οι Γερμανοί δείχνουν να πιστεύουν ότι θα μπορέσει να τους βοηθήσει και για τον λόγο αυτό επιμένουν.

Ο Μαρτίνς δεν δείχνει διατεθειμένος να δώσει φανέλα βασικού στον Κούτρη, αφού όπως γίνεται σαφές από το ρεπορτάζ, καθημερινά, ο Ολυμπιακός κινείται για βασικό αριστερό μπακ. Με την παρουσία του Χολέμπας, στο ρόστερ, η θέση μοιάζει να είναι κλεισμένη και αποτέλεσμα αυτού είναι ο Κούτρης να αναζητά τον τρόπο να πάρει παιχνίδια στα πόδια του, όταν με το καλό επανέλθει στην ενεργό δράση…

Έτσι, όλα συντείνουν προς μία συμφωνία, ανάμεσα στις τρεις πλευρές, για να συνεχίσει ο Κούτρης, για έναν χρόνο, ίσως και με οψιόν αγοράς, στην ομάδα του Ντίσελντορφ. Θα φανεί το αμέσως προσεχές διάστημα, αν η υπόθεση θα προχωρήσει και ποια θα είναι η έκβασή της. Αλλά όλα δείχνουν… Ντίσελντορφ.

Διαβάστε επίσης