Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ένα βήμα μπροστά. Ή και δύο…

Ένα βήμα μπροστά. Ή και δύο…
Πέμπτη, 27 Αυγούστου 2020 - 12:54

Ο Ολυμπιακός δεν περιμένει να… του φύγει (δεν θα του φύγει έτσι, θα πληρωθεί αδρά, για να γίνει η μεταγραφή) ο Γκιλιέρμε, για την Αλ Σαντ, προκειμένου να κινηθεί, για να βρε τον αντικαταστάτη του! Ο Θρύλος παραμένει πάντοτε ένα βήμα μπροστά, στα μεταγραφικά, όπως το έχει αποδείξει πολλές φορές στο παρελθόν. Δεν περιμένει τις εξελίξεις να έρθουν σε εκείνον, αλλά τις κινεί εκείνος.

Έτσι και στην υπόθεση των χαφ. Ο Θρύλος δεν περιμένει να δει τι θα γίνει και πότε, με τον Γκιλιέρμε, αλλά κινείται ήδη, για τον ποδοσφαιριστή που θα κάνει, εκ νέου, τη διαφορά στα χαφ, όπως την έκανε ο Γκιλιέρμε. Ο λόγος, φυσικά, για τον Πέπε, ο οποίος είναι, αυτή τη στιγμή, ο Νο1 στόχος, για τη μεσαία γραμμή του Θρύλου. Ο Πορτογάλος είναι ‘ζεστός’ και ‘ψημένος’ για να έρθει στον Ολυμπιακό και έτσι η Διοίκηση του Συλλόγου προχωρά άμεσα τις επαφές με την Γκιμαράες.

Ακόμη και αν φύγει ο Γκιλιέρμε, όπως όλα δείχνουν και έρθει άμεσα ο Πέπε, ο Ολυμπιακός είναι πολύ πιθανό να κινηθεί και για δεύτερο χαφ. Αυτός δεν αποκλείεται να είναι ο Τιάγκο Σίλβα της Νότιγχαμ Φόρεστ, ο οποίος κάνει «γκελ» στο λιμάνι. Δεν συνδέονται οι δύο υποθέσεις, δηλαδή. Του Πέπε, με του Τιάγκο Σίλβα. Είναι πιθανό να τους δούμε και τους δύο στο λιμάνι!

Διαβάστε επίσης