Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Sabah: «Σύντομα η συμφωνία»!

Sabah: «Σύντομα η συμφωνία»!
Σάββατο, 29 Αυγούστου 2020 - 10:44

Ένα άλλο ανοικτό «μέτωπο», στα μεταγραφικά του Ολυμπιακού είναι η εκείνο της απόκτησης του Γκάρι Ροντρίγκες. Ο μέσος από την Ολλανδία είναι ο ένας εκλεκτός, για τα άκρα του Ολυμπιακού. Ίσως δεν είναι ο μόνος παίκτης, ο οποίος θα αποκτηθεί, για τις πτέρυγες, αλλά αυτή τη στιγμή αποτελεί προτεραιότητα. Ο Ροντρίγκες είναι, ως γνωστόν, θετικός να έρθει στον Ολυμπιακό. Στην Τουρκία, μάλιστα, βλέπουν τη συμφωνία να είναι, πλέον, θέμα χρόνου.

Συγκεκριμένα, η Sabaha γράφει σήμερα, Σάββατο, ότι οι τρεις πλευρές (Ολυμπιακός, Αλ Ιτιχάντ και Φενέρ) παραμένουν σε διαπραγμάτευση και πως το deal είναι πολύ κοντά στο να επέλθει. Ο Γκάρι παίρνει 4,5 εκ. ευρώ στην Αλ Ιτιχάντ, ενώ η Φενέρ του δίνει τα 2,5 από αυτά. Ο Ολυμπιακός συζητά για να καλύψει τη διαφορά που απομένει, για τον δεύτερο χρόνο συμβολαίου του ποδοσφαιριστή, με τους Τούρκους να ζητούν κάτι παραπάνω, από τους Πειραιώτες.

Έτσι, ενώ οι διαπραγματεύσεις δεν έχουν φτάσει, ακόμη, σε τελικό σημείο, από τα τουρκικά ΜΜΕ πηγάζει η αισιοδοξία πως σύντομα αυτό θα συμβεί. Γεγονός που θα επιτρέψει στον Ολυμπιακό να πάρει τον παίκτη στην Ελλάδα και να τον προσθέσει στη «μηχανή» του Πέδρο Μαρτίνς, για τη νέα σεζόν.

Διαβάστε επίσης

Διανύουμε ημέρες… Πέπε!

Διανύουμε ημέρες… Πέπε!

Ο Ολυμπιακός είναι πολύ κοντά στο να συμφωνήσει με την Γκιμαράες, για τον 23χρονο μέσο. Αν δεν αλλάξει κάτι, σύντομα θα έχουμε εξελίξεις.

Άραγε μπορούν πιο κάτω;

Άραγε μπορούν πιο κάτω;

Προλαβαίνουν, μέσα σε μία ημέρα που έμεινε, για τον τελικό, να κάνουν και κάτι νέο, για τον ευτελίσουν και άλλο!