Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Ολυμπιακός έλυσε το «γόρδιο δεσμό»

Ο Ολυμπιακός έλυσε το «γόρδιο δεσμό»
Τετάρτη, 2 Σεπτεμβρίου 2020 - 14:04
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Ο Ολυμπιακός για μια ακόμη φορά απέδειξε ότι έχει προτάσεις για το ελληνικό ποδόσφαιρο και απέδειξε ότι τον ενδιαφέρει το γενικό καλό πέρα από μικρότητες και ποδοσφαιρική... κατινιά. Με πρόταση του Καραπαπά, στο ΔΣ της Σούπερ Λίγκας που συνεδριάζει με τηλεδιάσκεψη, η σέντρα της πρώτης αγωνιστικής θα γίνει κανονικά, ενώ το ίδιο ισχύει και για τον τελικό Κυπέλλου ΑΕΚ-Ολυμπιακός, αν εγκριθεί ως έδρα το Πανθεσσαλικό από την αστυνομία.

Η πρόταση του αντιπροέδρου του Ολυμπιακού, Κώστα Καραπαπά, η οποία ψηφίστηκε από τις ΠΑΕ, είναι η εξής: Η σέντρα της Super League θα γίνει κανονικά. Πιο συγκεκριμένα στις 11/09 θα παίξει ο ΠΑΟΚ για να διευκολυνθεί ενόψει του αγώνα με τη Μπενφίκα, στις 12/09 θα γίνει ένα ματς χαμηλής εμπορικότητας και ο τελικός του Κυπέλλου, και την Κυριακή όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια! Για την πρώτη αγωνιστική θα βγει ζευγάρι ΑΕΚ-Ολυμπιακού ή Ολυμπιακού-ΑΕΚ και ο συγκεκριμένος αγώνας πρωταθλήματος θα γίνει την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου, όπου η ημερομηνία είναι κενή.

Για να γίνει η σέντρα της Super League αλλά και η κλήρωση θα πρέπει να υπογραφεί η προκήρυξη. Οι επτά ΠΑΕ (ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός, ΟΦΗ, Λαμία, Βόλος, Παναιτωλικός, Απόλλων Σμύρνης), μέσω αποχής, πέτυχαν αναβολή της ΓΣ για την Παρασκευή 04/09, προκειμένου να υπογράψουν συμβόλαια με τη NOVA (οι άλλοι πλην ΠΑΟΚ και ΠΑΟ) και μετά να εγκρίνουν την προκήρυξη.

Διαβάστε επίσης