Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Άλλη μια ξεφτίλα της ΕΠΟ με τον τελικό

Άλλη μια ξεφτίλα της ΕΠΟ με τον τελικό
Τετάρτη, 2 Σεπτεμβρίου 2020 - 13:07
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Άλλο ένα παράσημο ανικανότητας της ΕΠΟ. Η αστυνομία, όπως αναμενόταν, απέρριψε και πάλι τη Ριζούπολη, επειδή υπάρχουν φόβοι για συμπλοκές στα πέριξ. Αυτό το ήξερε η ΕΠΟ, ότι δηλαδή η αστυνομία θεωρούσε ότι ο αγώνας ΑΕΚ-Ολυμπιακού δεν μπορούσε να φιλοξενηθεί εκεί στις 12 Σεπτεμβρίου, καθώς είχε υποβάλλει σχετική έκθεση, όταν η ομοσπονδία είχε ορίσει στη Ριζούπολη τον τελικό που, για αυτόν τον λόγο δεν έγινε, στις 26 Ιουλίου.

Με το θέμα του τελικού Κυπέλλου, που θα εννοείται ότι θα γίνει χωρίς θεατές, η ΕΠΟ συνεχίζει τις γελοιότητες αφού όρισε ως εναλλακτική έδρα το Πανθεσσαλικό. Όμως, και για αυτό προϋπόθεση είναι να ανάψει το... πράσινο φως η Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας. Θυμίζουμε ότι το... Μπερνα(Μπέου) είχε φιλοξενήσει και τον τελικό Κυπέλλου του 2017 και έγινε της... πεζογέφυρας, μεταξύ των οπαδών της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ. Παράλληλα, για τη συγκεκριμένη έδρα είχαν βρεθεί κι άλλα κενά.

Για να δούμε λοιπόν ποιο θα είναι το επόμενο επεισόδιο στο σίριαλ του τελικού Κυπέλλου. Μια διοργάνωση, όπου αποδεικνύεται πόσο ακατάλληλη είναι η ΕΠΟ. Αν απορριφθεί το Πανθεσσαλικό μπαίνουν πάλι σε ...περιπέτειες καθώς πρέπει να ρωτήσουν την ΑΕΚ που θα τον ορίσουν. Προς το παρόν στην ΕΠΟ το πρόγραμμα έχει... ταξιδάκια στη Σλοβενία και στο Κόσσοβο, όπου παίζει η Εθνική για το Nations League.

Διαβάστε επίσης