Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Υπερβολές και σενάρια…

Υπερβολές και σενάρια…
Σάββατο, 5 Σεπτεμβρίου 2020 - 16:02

Πολλά σενάρια κυκλοφόρησαν σήμερα, στην Πορτογαλία. Συγκεκριμένα, η εφημερίδα A’ Bola γράφει με αφορμή τη μεταγραφή του Πέπε στον Ολυμπιακό, για ένα… μεταγραφικό «ντόμινο» σεναρίων, στα οποία εμπλέκει τον Σεμέδο, τον Καρβάλιο, τη Νότιγχαμ και… τον Ολυμπιακό, φυσικά.

Αναφέρουν λοιπόν, ότι η μεταγραφή του Σεμέδο, επηρεάζει εκείνη του Πέπε και πως παράλληλα, το ίδιο κάνει και η μεταγραφή του Καρβάλιο στη Νότιγχαμ. Μέσα σε όλο αυτό τον ορυμαγδό πληροφοριών, η Μπενφίκα δεν εμφανίζεται πουθενά να… πληρώνει για να πάρει τον Σεμέδο.

Σε ό,τι αφορά τη μεταγραφή του Πέπε, το πράγμα είναι πολύ πιο απλό και αναμένεται μία υπογραφή και ένα έγγραφο, για να ολοκληρωθεί αυτή. Τυπικό, λοιπόν, μοιάζει να είναι το θέμα και δεν είναι η πρώτη φορά, κατά την οποία μία μεταγραφεί… κωλυσιεργεί, εξαιτίας ενός εγγράφου. Συμβαίνει κατά κόρον.

Από εκεί και πέρα, οι Πορτογάλοι επιμένουν να πιέζουν, με αυτό τον τρόπο ενδεχομένως, για να κάνουν δικό τους, τον Σεμέδο. Δεν πρόκειται να καταφέρουν, με τα λεφτά που γνωρίζουμε ότι δίνουν, να πάρουν τον παίκτη, αφού ο Ολυμπιακός δεν τον δίνει έτσι απλά. Ζητά 12 εκ. ευρώ και σίγουρα δεν πρόκειται να πέσει κάτω από τα 10 εκ. ευρώ, για τον βασικότατο στόπερ του, τον οποίο χρυσοπλήρωσε, για να πάρει, μόλις το προηγούμενο καλοκαίρι…

Όλα τα άλλα, είναι σενάρια, τα οποίοι μοιάζουν να έχουν ως μόνο στόχο, το να ασκήσουν πίεση, για το θέμα Σεμέδο. Αλλά όσο η Μπενφίκα επιμένει σε αυτά τα ποσά, για τον Πορτογάλο σέντερ μπακ του Μαρτίνς, τότε deal δεν έρχεται…

Διαβάστε επίσης