Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πω πω μια μεταγραφάρα…

Πω πω μια μεταγραφάρα…
Δευτέρα, 7 Σεπτεμβρίου 2020 - 18:56

Πρόταση από την Κολωνία με 3 εκατομμύρια ευρώ έχει ο ΠΑΟΚ για τον Λημνιό. Ζαλίζουν τα ποσά… Αστειευόμαστε φυσικά, μιας και πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα περιουσιακά στοιχεία του ΠΑΟΚ και επίσης πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή μικρό σε ηλικία που φεύγει με «ψίχουλα» και για μια ομάδα σίγουρα όχι πρωταθλήτρια Αγγλίας.

Το έχουμε πει ξανά, καλό θα ήταν να δείτε πως το κάνει ο Ολυμπιακός, να κρατήσετε σημειώσεις και να προσπαθήσετε σιγά σιγά να μοιάσετε στον μεγαλύτερο σύλλογο της χώρας.

Όση αβάντα και να υπάρχει από ΕΠΟ και παρασκήνιο, όσο και να βάζουν ποδοσφαιριστές σας στην «βιτρίνα» της Εθνικής, με το ζόρι, δεν μπορείτε να φτάσετε, ούτε τα μισά ποσά, από αυτά που πουλάει ο Ολυμπιακός.

Ο Τσιμίκας πήρε μεταγραφή για την Λίβερπουλ με τα πενταπλά (και βάλε) χρήματα. Άλλα νούμερα, άλλο πρωτάθλημα, άλλη ομάδα. Καθημερινά, διαπιστώνουμε από πολλά πράγματα, την διαφορά του ΓΙΓΑΝΤΑ που λέγεται Ολυμπιακός από όλους τους υπόλοιπους.

Ακόμα και στις πωλήσεις, ακόμα και στην συμπεριφορά που έχει ο Ολυμπιακός απέναντι στα περιουσιακά του στοιχεία.

Βέβαια είναι άλλο να κάνεις ευρωπαϊκές υπερβάσεις και να σε συζητάει όλη η Ευρώπη και άλλο να σε συζητάει ολόκληρη η… Τούμπα.

Διαβάστε επίσης