Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κεραμίδα της FIFA κατά της ΕΠΟ για τα ρόστερ του τελικού!

Κεραμίδα της FIFA κατά της ΕΠΟ για τα ρόστερ του τελικού!
Δευτέρα, 7 Σεπτεμβρίου 2020 - 19:24

«Παρά τα παραπάνω, και για λόγους τάξης, θα θέλαμε να διευκρινίσουμε ότι η δυνατότητα συμμετοχής των παικτών σε έναν αγώνα μιας συγκεκριμένης διοργάνωσης, όπως ο τελικός του Κυπέλλου, εξακολουθεί να υπόκειται στους κανόνες που ισχύουν για την εν λόγω διοργάνωση και υλοποιείται από τον διοργανωτή της διοργάνωσης, εν προκειμένω την ΕΠΟ», αναφέρει η απάντηση της FIFA στον Ολυμπιακό, σχετικά με το ποια ρόστερ πρέπει να γίνει ο τελικός Κυπέλλου με την ΑΕΚ. Είναι κατανοητό ότι η FIFA καθιστά αρμόδια την ΕΠΟ, σχετικά με το ποια ρόστερ πρέπει να χρησιμοποιήσουν οι ομάδες, και προς αυτή... κατευθύνεται το ηχηρό χαστούκι.

Φαίνεται πως... ζαλίστηκαν από την προπαγάνδα, που ανέλαβε δράση, επειδή η παγκόσμια ομοσπονδία εκθέτει την ΕΠΟ, και για αυτό έσπευσαν να δημιουργήσουν εντυπώσεις! Άλλωστε, είναι γνωστό ότι η ΕΠΟ «συντάσσεται» με τις FIFA, UEFA όταν τη βολεύει, καθώς η Παγκόσμια ομοσπονδία είχε ζητήσει ο τελικός Κυπέλλου να γίνει μέχρι τις 4 Αυγούστου, όμως η ΕΠΟ τον όρισε στις 12 Σεπτεμβρίου, μετά την έναρξη της σεζόν 2020-21. Άραγε, ποιόν βολεύουν τα παλιά ρόστερ;

Και κάτι ακόμη, η επιστολή του Ολυμπιακού στη FIFA εστάλη με αφορμή τον κορονοϊό. Αλλωστε, είναι γνωστό ποιων ομάδων ρουσφέτια κάνει η ΕΠΟ.

Διαβάστε επίσης