Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Αγιασμός του Θρύλου στο Ρέντη (video)

Ο Αγιασμός του Θρύλου στο Ρέντη (video)
Τρίτη, 8 Σεπτεμβρίου 2020 - 18:52

Ένα πολύ όμορφo βίντεο δημοσίευσε ο Ολυμπιακός, στο επίσημο κανάλι του συλλόγου στο You Tube, στο Olympiacos Tv, με την σημερινή τέλεση του Αγιασμού στις εγκαταστάσεις του Ρέντη.

Στο βίντεο υπάρχουν στιγμές από τον Αγιασμό και φυσικά οι δηλώσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη. Έτσι έχουμε εικόνα και ήχο από τον ηγέτη του Ολυμπιακού. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έδωσε το σύνθημα για την σεζόν που έρχεται, για τους στόχους της ομάδας και φυσικά ανέφερε την λέξη «οικογένεια», μια λέξη πολύ σημαντική για την ομάδα αφού το δέσιμο που υπάρχει στους «ερυθρόλευκους» είναι αξιοθαύμαστο.

Όλη αυτή η διαδικασία φυσικά αποδεικνύει (όπως και άλλα πράγματα) πως η ομάδα λειτουργεί με ενότητα. Η διοίκηση είναι κοντά στους παίκτες και οι παίκτες το νοιώθουν αυτό και το βλέπουν καθημερινά. Μπράβο σε όλους και όπως είπε και ο Βαγγέλης Μαρινάκης πολύ εύστοχα: «Πρέπει να είμαστε όλοι μαζί, ενωμένοι και δυνατοί όπως την περσινή σεζόν, όλοι μαζί μία οικογένεια».

Νωρίτερα, είχαμε ενημερώσει για τα δυνατά και ενωτικά λόγια του ηγέτη της ομάδας μας και φυσικά υπάρχει και φωτογραφικό υλικό από την ετήσια τέλεση του Αγιασμού.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης