Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αναμενόμενο ήταν…

Αναμενόμενο ήταν…
Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου 2020 - 16:01

Λογικό είναι, μετά την εξέλιξη που είχε η ευρωπαϊκή προσπάθεια της Μπενφίκα, εδώ και μερικές ημέρες, το ότι αναμενόταν και μία σχετική… αναδίπλωση, στο θέμα Σεμέδο. Οι «αετοί» ήθελαν τον Πορτογάλο για το ματς με τον ΠΑΟΚ, αλλά και για να τονώσουν την άμυνά τους, προχωρώντας προς το Champions League, αλλά όπως μεταφέρουν ρεπορτάζ από την Πορτογαλία, αυτή τη στιγμή δεν δείχνουν να… καίγονται και ιδιαίτερα.

Ο Σεμέδο δεν φαίνεται, πλέον, να αποτελεί προτεραιότητα, για τον Ζόρζε Ζεζούς, ο οποίος είδε τα όνειρα του Champions League να εξανεμίζονται. Ο Σεμέδο μπορεί να έχει ακόμη στο μυαλό του, τον επαναπατρισμό, αλλά από πλευράς Μπενφίκα, όπως μεταφέρει σήμερα η A’ Bola, δεν φαίνεται να υπάρχει… μεγάλη κάψα, για να αποκτήσει τον 26χρονο σέντερ μπακ.

Η υπόθεση έχει μείνει, έτσι κι αλλιώς, στη… μέση, αφού ο Ολυμπιακός δεν καλύπτεται από την πρόταση της πορτογαλικής ομάδας. Η οποία, πλέον, μετά των απώλεια των εσόδων και του Champions League, φαίνεται να κάνει δεύτερες σκέψεις, σχετικά με το θέμα. Μένει να φανεί το πως θα εξελιχθεί, από εδώ και στο εξής. Ο Ολυμπιακός, δεδομένα, δεν «κόπτεται» να πουλήσει τον Σεμέδο. Ο Μαρτίς τον υπολογίζει, ως γνωστόν.

Διαβάστε επίσης

Έτσι σηκώσαμε το 45ο! (video)

Έτσι σηκώσαμε το 45ο! (video)

Η ταινία μικρού μήκους, την οποία όλοι περιμέναμε, είναι εδώ! Δείτε, μέσω του Olympiacos TV πως φτάσαμε στην κατάκτηση του 45ου!