Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Αστέρας πριν τα... αστέρια για τον Ολυμπιακό!

Ο Αστέρας πριν τα... αστέρια για τον Ολυμπιακό!
Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου 2020 - 00:55

Την πρεμιέρα του στο πρωτάθλημα για την αγωνιστική περίοδο 2020-21 κάνει ο Ολυμπιακός το βράδυ της Παρασκευής (18/9, 20:30) στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», μιας και υποδέχεται για τη 2η αγωνιστική τον Αστέρα Τρίπολης. Θυμίζουμε, το παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής με την ΑΕΚ έχει μετατεθεί για τις 16 Δεκεμβρίου, λόγω του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Θρύλος θέλει να μπει στη νέα σεζόν με τον καλύτερο τρόπο, δηλαδή με το δεξί, και καλείται να κάνει το καθήκον του αλλά ταυτόχρονα να προσέξει πολύ την ομάδα της Τρίπολης. Άλλωστε, στη δική της πρεμιέρα, την προηγούμενη εβδομάδα, νίκησε 1-0 τον Παναθηναϊκό με το γκολ του Ριέρα. Όπως και να ‘χει, όμως, χρειάζεται προσοχή.

Εκτός από το γεγονός ότι χρειάζεται προσοχή, χρειάζεται οι παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς να έχουν 100% συγκέντρωση στο παιχνίδι πρωταθλήματος. Δεν θέλει πολύ να παρασυρθούν με την αναμέτρηση που ακολουθεί σε λίγες μέρες.

Την προσεχή Τετάρτη (23/9, 22:00) ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την Ομόνοια σε έναν πολύ σημαντικό αγώνα, τον πρώτο των πλέι οφ του Champions League, ωστόσο μέχρι τότε έχουμε... δρόμο ακόμα.

Προέχει το παιχνίδι της Παρασκευής με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης και μετά η Ομόνοια. Κοινώς, πρώτα ο Αστέρας πριν τα... αστέρια για τον Θρύλο.

Διαβάστε επίσης