Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Είναι πολύ μεγάλη υπόθεση

Είναι πολύ μεγάλη υπόθεση
Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2020 - 19:33

Το να καταφέρνεις να κερδίζεις ακόμα και όταν δεν είσαι στα καλύτερά σου, είναι πολύ μεγάλη υπόθεση. Πολύ σημαντικό. Είναι αυτονόητο αυτό, έτσι!

Το είπε και ο Ματιέ Βαλμπουενά, άλλωστε. «Αν σε αυτή την κατάσταση κερδίζουμε 2-0, μπορούμε να βλέπουμε με αισιοδοξία τη συνέχεια». Αυτή η δήλωση «λέει» τα πάντα.

Όπως είναι λογικό, ειδικά έτσι όπως έχουν διαμορφωθεί οι συνθήκες με τον κορονοϊό και τις επιπτώσεις από την περσινή σεζόν με την καθυστερημένη ολοκλήρωσή της, ο Ολυμπιακός δεν έχει μπει καλά. Έχει πολύ μεγάλα περιθώρια βελτίωσης και αυτό φαίνεται.

Είναι κάτι που τονίζει διαρκώς και ο Πέδρο Μαρτίνς. Λογικό είναι, χωρίς προετοιμασία έχει μπει ο Ολυμπιακός στη νέα σεζόν. Όπως και να ‘χει, το να καταφέρνεις να παίρνεις αυτό που θες, και μάλιστα, σε παιχνίδια με μεγάλη σημασία, είναι πολύ σημαντικό και ξεχωριστό.

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε με νίκη 3-0 επί του Αστέρα Τρίπολης στο πρωτάθλημα και με νίκη 2-0 επί της Ομόνοιας στα πλέι οφ του Champions League, χωρίς να εντυπωσιάσει. Ήταν καλός ανά διαστήματα, αλλά όταν είναι έτοιμος, θα δούμε ακόμα πιο ωραία πράγματα. Για την ώρα, ότι καταφέρνει να κερδίζει ακόμα και όταν δεν πιάνει καλή απόδοση, αποτελεί μεγάλη υπόθεση. Έτσι, άλλωστε, αποκτάς ακόμη καλύτερη ψυχολογία και μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.

Διαβάστε επίσης