Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ανεπιθύμητος και για την... εξυγίανση ο Γραμμένος

Ανεπιθύμητος και για την... εξυγίανση ο Γραμμένος
Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2020 - 21:25
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Μηνύματα, ακόμη και από τα επιλεγμένα ΜΜΕ της... εξυγίανσης, παίρνει ο Γραμμένος, προκειμένου να παραιτηθεί από την προεδρία της ΕΠΟ. Είναι ξεκάθαρο ότι ο άλλοτε «Πρωθυπουργός του ποδοσφαίρου» είναι ανεπιθύμητος από αυτούς που τον εξέλεξαν και δεν δείχνουν να έχουν διάθεση να περιμένουν μέχρι η ΕΠΟ να κάνει εκλογές στις 23 Νοεμβρίου. Μάλιστα, διαδίδουν ότι στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ έμαθε ο πρόεδρός της την εισήγηση για μετάθεση των εκλογών από την 9η Οκτωβρίου στις 23 Νοεμβρίου!

Όλα δείχνουν ότι, πλέον, δεν κρατούν ούτε τα προσχήματα, ότι η κατάσταση έχει ξεφύγει για τον Γραμμένο. Είναι ξεκάθαρο ότι δεν ελέγχει την ομοσπονδία και παράλληλα κάποιοι θέλουν να τον... παραιτήσουν!

Δεν υπολογίζουν ούτε ότι με αυτό «ομολογούν» αποτυχία στο πρόσωπο της επιλογής του προέδρου της ΕΠΟ. Το μπλοκ του νότου είναι αυτό που βρίσκεται σε ανοιχτό πόλεμο με τον Γραμμένο, από εκεί προέρχονται τα μηνύματα. Το μπλοκ του βορρά δεν ανοίγει τα χαρτιά του, αν και υπάρχει φημολογία ότι ο Σαββίδης δεν τον αφήνει να παραιτηθεί! Αν ισχύει αυτό, θα ξεσπάσει πόλεμος μεταξύ των δυο μπλοκ. Πάντως, εκείνο που φαίνεται τώρα είναι ότι το μπλοκ του ΠΑΟΚ είναι ουραγός των εξελίξεων.

Η... εξυγίανση, λοιπόν, ομολογεί αποτυχία και ονειρεύεται να κάνει εκλογές, με προεδρεύοντα τον Βακάλη της ΕΠΣ Σάμου, τον παράγοντα που συνόδευσε τον Μελισσανίδη όταν είχε πάει στην ΕΠΟ! Ο Βακάλης είναι ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ και ο πρόεδρος της ΕΠΣ με τα 10-12 σωματεία θα γίνει πρόεδρος της ΕΠΟ, έστω και προσωρινός, και θα οδηγήσει την ομοσπονδία στις εκλογές!

Δηλαδή, το μπλοκ του νότου, που έχει άρωμα ΑΕΚ, θέλει να κάνει εκλογές με τον Βακάλη; Δεν αφήνει τίποτα όρθιο; Γιατί δεν κάνει υπομονή να τελειώσει ο Γραμμένος; Εκτός αν έχουν αμφιβολίες ότι η ΕΠΟ δεν θα κάνει εκλογές ούτε στις 23 Νοεμβρίου καθώς δεν προβλέπονται από το καταστατικό της επειδή οι τροποποιήσεις δεν εγκρίθηκαν από το Ειρηνοδικείο.

Διαβάστε επίσης