Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Σα είναι και πάλι εδώ, ακόμη πιο δυνατός!

Ο Σα είναι και πάλι εδώ, ακόμη πιο δυνατός!
Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2020 - 22:29

Η επιστροφή του Ζοσέ Σα στην ενεργό δράση ήταν αναμφίβολα ένα πολύ σημαντικό νέο για τον Ολυμπιακό. Η ποιότητά του, άλλωστε, είναι αδιαμφισβήτητη. Γύρισε δυνατός μετά τον τραυματισμό του και έδειξε ότι έχει επιστρέψει γεμάτος όρεξη για ακόμη περισσότερες επιτυχίες.

Ο Σα είναι και πάλι εδώ, ακόμη πιο δυνατός και αυτά είναι σπουδαία νέα για τον Ολυμπιακό. Ξεπέρασε τον τραυματισμό στο χέρι, λόγω του οποίου είχε μείνει εκτός του τελευταίο διάστημα, χάνοντας, μεταξύ άλλων, και τον αγώνα με τη Γουλβς στο τέλος της περασμένης σεζόν.

Και μόνο η παρουσία του Σα κάτω από την εστία, σημαίνει πολλά για τον Ολυμπιακό. Είναι μεγάλη υπόθεση, άλλωστε, να έχεις έναν τερματοφύλακα τέτοιας κλάσης. Μπορεί να μην είχε ρυθμό, αλλά στις πολύ λίγες φορές που χρειάστηκε με την Ομόνοια, έδειξε σταθερότητα.

Η αλήθεια είναι ότι δεν χρειάστηκε ιδιαίτερα, μιας και ακόμη και στις λιγοστές στιγμές που απείλησε η Ομόνοια, οι προσπάθειες των παικτών της κατέληξαν άουτ. Όπως και να ‘χει, και μόνο η παρουσία του Ζοσέ Σα κάτω από την εστία, γεμίζει με σιγουριά όλους τους συμπαίκτες του. Είναι δεδομένη η ποιότητά του, όπως δεδομένο είναι ότι μπορεί να προσφέρει και φέτος πάρα πολλά στην ομάδα.

Ήδη ξεκίνησε με μηδέν παθητικό στην εστία, στο πρώτο φετινό παιχνίδι του και όσο περνάει ο καιρός, τόσο θα μεγαλώνει και ο βαθμός ετοιμότητάς του. Το σημαντικό είναι ότι επέστρεψε. Και γύρισε ορεξάτος και δυνατός. Και έτοιμος για νέες επιτυχίες με τον Ολυμπιακό.

Διαβάστε επίσης