Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δύο καρπούζια στην ίδια μασχάλη; Μόνο ο Θρύλος!

Δύο καρπούζια στην ίδια μασχάλη; Μόνο ο Θρύλος!
Κυριακή, 27 Σεπτεμβρίου 2020 - 18:14

Ο Ολυμπιακός αποδεικνύει πως είναι η μόνη ομάδα που με πλάνο και μεθοδικότητα καταφέρνει να πρωταγωνιστεί σε όλες τις διοργανώσεις.

Είτε η προετοιμασία είναι ανάποδη, είτε είναι ακόμα αρχές της χρονιάς ο Θρύλος έχει καταφέρει να δώσει απαντήσεις. Στο πρωτάθλημα με μεγάλη σοβαρότητα, έχει πάρει ΄δυο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια.

Θα πουν κάποιοι πως ήταν ευκολά ματς. Εύκολα τα κάνει ο Ολυμπιακός που έχει επιβάλει την κυριαρχία του και αυτήν επιβεβαιώνει κάθε φορά που νικάει.

Δείτε όμως και τους άλλους… Ιδρώνουν και αγχώνονται για να μπουν πρώτη φορά στους ομίλους. Αυτό που κάνει ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ τώρα ο Θρύλος. Ιδρώνουν τόσο που έχουν ήδη μείνει ένα βαθμό πίσω από τον Ολυμπιακό και ας έχουν έναν αγώνα περισσότερο.

Είναι αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς, που γίνεται σε όλα τα επίπεδα στην ομάδα. Σίγουρα ο Ολυμπιακός δεν… πετάει που λέμε, πως θα γινόταν αυτό άλλωστε τόσο νωρίς στη σεζόν;

Παρ’όλα αυτά οι νίκες έχουν έρθει, η δουλειά συνεχίζεται, ο Θρύλος είναι ήδη πρωτοπόρος στο πρωτάθλημα και με το 1,5 πόδι στους ομίλους.

Και ακόμα έχουμε Σεπτέμβρη…

Διαβάστε επίσης