Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η πρόκριση στα χέρια του

Η πρόκριση στα χέρια του
Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2020 - 09:58

Μετά το 2-0 του πρώτου αγώνα, στο Καραϊσκάκη, η ρεβάνς με την Ομόνοια έγινε κάπως πιο εύκολη, για τον Ολυμπιακό, ο οποίος βρίσκεται ένα βήμα μακριά, από το να δώσει το παρών για 20ή φορά, στη φάση των ομίλων του Champions League. Ο Θρύλος έκανε το πρώτο μισό της δουλειάς, στο σπίτι του και, πλέον, μεταφέρει όλο το ενδιαφέρον στο ΓΣΠ, εκεί όπου θα βρίσκεται, από σήμερα.

Το… τσιπάκι αλλάζει, στις τάξεις των παικτών του Πέδρο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος τεχνικός είναι που γυρίζει τον… διακόπτη, σε ευρωπαϊκή ρύθμιση. Ο Ολυμπιακός είναι ετοιμάζεται να τεθεί αντιμέτωπος με μία μεγάλη πρόκληση. Μία ακόμη μεγάλη πρόκληση, για να είμαστε ακριβείς. Αυτή η ομάδα, άλλωστε, είναι φτιαγμένη για να κυνηγά το καλύτερο και να στοχεύει πάντοτε πιο ψηλά. Αυτό θα κάνει και τώρα, πηγαίνοντας στην Κύπρο, για να τελειώσει τη δουλειά που άρχισε στο Καραϊσκάκη.

Εν μέσω μεταγραφικών εξελίξεων και διαμόρφωσης του ρόστερ, ο Ολυμπιακός καλείται να βγάλει τη… φόρμα εργασίας και να φορέσει, ξανά, το ευρωπαϊκό του κοστούμι. Αυτό που τον έχει καθιερώσει στη συνείδηση του ευρωπαϊκού κοινού, ως τον μοναδικό, πραγματικό και ουσιαστικό εκπρόσωπο του ελληνικού ποδοσφαίρου, στην Ευρώπη.

Απέναντι σε όλα τα εμπόδια που μπορεί να βρει μπροστά του, ο Θρύλος έδειξε και στο πρώτο παιχνίδι, με την Ομόνοια, ότι παρά την γενικότερη έλλειψε ετοιμότητας, αυτή την εποχή, είναι έτοιμος να κάνει το δεύτερο και τελικό βήμα, προς τους ομίλους του Champions League. Μόνο αυτός μπορεί…

Διαβάστε επίσης