Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Κλείνει το μάτι» στον Ρέις

«Κλείνει το μάτι» στον Ρέις
Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2020 - 10:45

Σίριαλ, αλλά όπως όλα δείχνουν, με αίσιο τέλος, έχει κάνει η Ρίο Άβε τη μεταγραφή του Ρέις, στον Ολυμπιακό. Σε σημείο στο οποίο, πλέον, ο ποδοσφαιριστής δείχνει να έχει ενοχληθεί, με τη στάση που τηρεί η ομάδα του. Η οποία τον είχε στην αποστολή για τα ευρωπαϊκά της ματς, αλλά τον άφησε εκτός, για το πρωτάθλημα και το ματς με την Γκιμαράες. Εξέλιξη, η οποία από πολλούς εκλαμβάνεται, φυσικά, ως ένδειξη… προόδου, στην υπόθεση έλευσης του Ρέις, στο λιμάνι.

Ο Θρύλος και η Ρίο Άβε δεν έχουν ακόμη βρει τη «χρυσή τομή», καλύπτοντας τη μικρή διαφορά, η οποία χωρίζει τις δύο πλευρές. Οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται και ο Ολυμπιακός κάνει και θα συνεχίσει να κάνει ό,τι μπορεί, για να τελειώσει την υπόθεση με τον σωστό τρόπο. Φέρνοντας, δηλαδή, τον ποδοσφαιριστή στην Ελλάδα. Κάτι το οποίο αποτελεί πρόθεση και του ίδιου του παίκτη.

Εναλλακτικές λύσεις υπάρχουν, όπως ο Γιασέρ Λαρουσί της Λίβερπουλ και ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ της Πάσος Φερέιρα. Και οι δύο ποδοσφαιριστές παραμένουν στη λίστα, σε περίπτωση που ο Ρέις δεν γίνει παίκτης του Ολυμπιακού. Παρόλα αυτά, ο Βραζιλιάνος παραμένει η πρώτη προτεραιότητα, για τον Μαρτίνς και την ομάδα του. Και η σημερινή ημέρα μπορεί να αποτελέσει κριτήριο, για την έλευσή του, στον Πειραιά.

Διαβάστε επίσης