Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κλάτενμπεργκ: Προκλητική τηλεκριτική, ξεπέρασε και τον Κάκο...

Κλάτενμπεργκ: Προκλητική τηλεκριτική, ξεπέρασε και τον Κάκο...
Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου 2020 - 15:36
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Σα να μην έφτανε που ο Αγγλος αρχιδιαιτητής, Μαρκ Κλάτενμπεργκ κάνει τηλεκριτική του... καθρέπτη, με τα γνωστά αποτελέσματα, επαινώντας τον εαυτό του, το προχωρά ακόμη παραπέρα, χωρίς ίχνος ντροπής. Ο πρόεδρος της ΚΕΔ με την τακτική του βάζει... σφραγίδα «εξυγίανσης» και δεν ντρέπεται καθόλου. Η τηλεκριτική του είναι στο... στιλ «με λένε Ρίζο και όπως θέλω τα γυρίζω».

Στην ανάλυσή του για την 3η αγωνιστική, ο Κλάτενμπεργκ δεν σχολίασε τα δυο πέναλτι που δεν έδωσε ο Φωτιάς (με VAR τον Μανούχο) στο παιχνίδι Βόλος-ΠΑΟΚ 0-0. Ναι, και τα δυο πέναλτι ήταν κατά του ΠΑΟΚ, του Εσίτι στον Μπαριέντος στο 15' και το Ινγκανσον στον Μπαριέντος στο 82'. Δεν σχολίασε καν ότι ο Φωτιάς διέκοψε λίγο μετά και όχι αμέσως το ματς, εξαιτίας της σύγκρουσης των Κρέσπο, Μπαριέντος στο κεφάλι, με τον δεύτερο να σωριάζεται στο έδαφος. Αυτός κι αν είναι λόγος να τιμωρηθεί ένας διαιτητής.

Οσον αφορά στον αγώνα Ολυμπιακού-Παναιτωλικού 2-0, ο Κλάτενμπεργκ σχολίασε και... δικαιολόγησε την κίτρινη που έδωσε ο Σιδηρόπουλος στον Ματσόλα για τη σκαριά στον Μπρούνο, όμως σύμφωνα με τον κανονισμό έπρεπε να βγάλει κόκκινη. Όμως, δεν σχολίασε τη δεύτερη κίτρινη που... έπνιξε ο πρώην κορυφαίος στον ίδιο παίκτη για αγκωνιά στον Καμαρά στο 45'.

Καλά τα πάει ο Κλάτενμπεργκ! Βρισκόμαστε στην 3η αγωνιστική και ο Κάκος μπροστά του μοιάζει αντικειμενικός! Ασφαλώς, και πρόκειται για κατόρθωμα...

Διαβάστε επίσης

Υποδοχή α λα Μπέος…! (video)

Υποδοχή α λα Μπέος…! (video)

Ενάμιση άτομο υποδέχθηκε τον Ουάρντα στον Βόλο. Και μία… φάλτση τρομπέτα! Και ένας σκύλος που έκανε την ανάγκη του… Και ένας κύριος που έξυνε τη μύτη του…