Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Υποδοχή α λα Μπέος…! (video)

Υποδοχή α λα Μπέος…! (video)
Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου 2020 - 16:03

Άλλο επίπεδο στον Βόλο. Μπερναμπέου. Το ζήσαμε στον τελικό του Βόλου το 2017, το ζούμε ξανά σήμερα. Σήμερα, οπότε ο Αμρ Ουάρντα πάτησε το πόδι του στην πόλη του δημάρχου, για να παίξει στην ομάδα του προέδρου. Το ίδιο άτομο είναι. Τα ίδια μεγαλεία προσφέρει, η ομάδα του… Έφτασε, λοιπόν, ο Ουάρντα, στον Βόλο, αλλά στον καιρό του κορονοϊού είναι… δύσκολες οι υποδοχές. Όχι ότι αν δεν είχαμε πανδημία, θα είχε… λαοθάλασσα, αλλά λέμε τώρα.

Ενάμιση άτομο περίμενε τον Ουάρντα, του έβαλαν ένα καπέλο και ένα κασκόλ και του έπαιξαν και… στρατιωτικό εμβατήριο. Μάλλον, δηλαδή, αφού κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος τι ακριβώς… παιάνιζε η τρομπέτα. Όλα τα λεφτά το… βυτιοφόρο, ή φορτηγό… εκκενώσεων (επίσης κανείς δεν είναι σίγουρος, που περνάει από πίσω, καθώς και ο φωτογράφος που ξύνει τη μύτη του.

Αλλά το καλύτερο βρίσκεται στο… φινάλε. «Τι τραβάς τώρα ρε μ@λ@κ@», ακούγεται να λέει ο ένας φίλαθλος στον άλλο, την ώρα που στο φόντο ένα σκυλί… ουρεί ανενόχλητο, με τον ιδιοκτήτη του. Για όσους δεν το κατάλαβαν, είναι τα… backstage της υπέροχης υποδοχής, αντάξιας μεγαθήριων του παγκοσμίου ποδοσφαίρου…

Πάντα τέτοια…

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ. Όχι αλήθεια… ΔΕΙΤΕ ΤΟ. Δεν θα χάσετε…

Διαβάστε επίσης