Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Και η Τραμπζονσπόρ για Σισέ

Και η Τραμπζονσπόρ για Σισέ
Παρασκευή, 2 Οκτωβρίου 2020 - 10:29

Ο Παπ Σισέ είναι ένας ποδοσφαιριστής με τρομερά ποδοσφαιρικά προσόντα. Κύριο εξ αυτών είναι η εργατικότητα, αλλά και η ταπεινοφροσύνη του. Στοιχεία με τα οποία πορεύεται και διαρκώς βελτιώνεται. Στοιχεία τα οποία τον κάνουν αρεστό και σε ομάδες του εξωτερικού, αφού ήδη έχει αναπτύξει πολύ το ταλέντο του! Έτσι, συνεχίζονται τα σενάρια για… μνηστήρες από το εξωτερικό και αυτή τη φορά, στη Γαλλία αναφέρονται σε ενδιαφέρον της Τραμπζονσπόρ, από την Τουρκία.

Οι Τούρκοι φέρονται να παρακολουθούν τον Σισέ και να είναι διατεθειμένο να κινηθούν για την απόκτησή, του, πλησιάζοντας προς το τέλος των μεταγραφών. Ο ίδιος είναι καλά εδώ και δύσκολα θα έφευγε για να πάει στην Τουρκία, αλλά σε μία μεταγραφή παίζουν ρόλο, πάντοτε, πολλά πράγματα. Η αγάπη του Παπ για τον Θρύλο είναι, ωστόσο, δεδομένη. Όπως και η θέλησή του να συνεχίσει εδώ, αν δεν έρθει κάποια εξαιρετική πρόταση, ικανή να τον δελεάσει.

Πέραν της Τραμπζονσπόρ, για τον Σισέ ενδιαφέρεται και η Σεντ Ετιέν, όπως επίσης γράφουν οι Γάλλοι. Ο Κλοντ Πιέλ εκτιμά τις αρετές του Παπ και δεν αποκλείεται οι «στεφανουά» να… ενοχλήσουν τον Ολυμπιακό, εντός των ημερών, για τον Σενεγαλέζο σέντερ μπακ.

Διαβάστε επίσης