Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τώρα… 18 εκατομμύρια!

Τώρα… 18 εκατομμύρια!
Παρασκευή, 2 Οκτωβρίου 2020 - 12:01

Τι λέει ο Ολυμπιακός, στην Μπενφίκα, επί τοις ουσίας, όταν ζητάει 18 εκατομμύρια ευρώ, για την πώληση του Σεμέδο; Ότι… δεν πωλείται. Είναι εν πολλοίς, έτσι. Κατά… 99%, ας πούμε. Αφού υπάρχει και η άλλη ανάγνωση, η οποία δεν έχει να κάνει με το… πείσμα του Ολυμπιακού, απέναντι στην Μπενφίκα. Ίσα-ίσα.

Ο συλλογισμός είναι απλώς και απολύτως… λογικός, ως τέτοιος: Στο… παρά πέντε, με τον Ολυμπιακό να έχει μπει στους ομίλους του Champions League και να έχει ανάγκη τον κορυφαίο στόπερ του και με τη δυνατότητα, αυτή τη στιγμή, να τον αντικαταστήσει όπως πρέπει να… του φεύγει, το πρώτο που κοιτάζει, η ομάδα του Μαρτίνς, είναι να κρατήσει ΕΔΩ τον Σεμέδο! Δεν είναι εύκολο, ελάχιστες μέρες πριν τελειώσουν οι μεταγραφές, ο Ολυμπιακός να αφήσει τον Σεμέδο να φύγει… έτσι. Και να μην έχει την άνεση να τον αντικαταστήσει, στο μεταξύ, επάξια. Σισέ-Μπα μπορούν να σηκώσουν την άμυνα του Θρύλου, αλλά ο Σεμέδο έχει δείξει ότι είναι ο ηγέτης της και έτσι ο Μαρτίνς δεν θέλει… ούτε να το σκέφτεται, ότι θα τον χάσει, την τελευταία στιγμή.

Βέβαια, υπάρχει και μία άλλη ανάγνωση. Ο Ολυμπιακός δεν ζητά 18 εκ. ευρώ, από την Μπενφίκα, επειδή… έτσι. Η αξία του Σεμέδο, με την είσοδό του, για δεύτερο συνεχόμενη σεζόν, στη φάση των ομίλων του Champions League, αυτομάτως μεγαλώνει! Και ο ίδιος το ξέρει. Και ο Ολυμπιακός το ξέρει. Και η Μπενφίκα το ήξερε ότι θα συμβεί… Γι’ αυτό και πάλευε τόσο καιρό να τον κλείσει με… 7 και 8 και 10 εκατομμύρια. Τώρα… ο Σεμέδο, επί τοις ουσίας, δεν πωλείται…

Διαβάστε επίσης