Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΜΟΝΟ εμείς μπορούμε τέτοια ΜΠΑΜ!

ΜΟΝΟ εμείς μπορούμε τέτοια ΜΠΑΜ!
Παρασκευή, 2 Οκτωβρίου 2020 - 16:13

Ετών 21, διεθνής Πορτογάλος παικταράς, βασικός στην Πρέμιερ Λιγκ… Ποιος είναι ο μόνος στην Ελλάδα, ο οποίος μπορεί να εμπλακεί, καν, με τέτοιο ποδοσφαιριστή και να τον… φέρνει κιόλας; Να τον έχει έτοιμο να φορέσει τη φανέλα του και να τον… απογειώσει; ΜΟΝΟ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ!

Δεν μιλάμε για κάποιον ξεπερασμένο παίκτη, κιόλας, κάποια τριτο-τέταρτη επιλογή, μιας… μικρής αγγλικής ομάδας. Που, γενικά, ως έννοια, ειδικά για εμάς στην Ελλάδα, αυτό δεν υφίσταται… «Μικρή αγγλική ομάδα». Τέλος πάντων. Ακόμη και έτσι, δεν μιλάμε για τέτοια συνθήκη. Αλλά για τον βασικό αριστερό μπακ, μιας κορυφαίας ομάδας της Αγγλίας, η οποία έχει διαρκώς ανοδική πορεία και η οποία αγοράζει, πουλάει, δανείζει, γενικά ασχολείται με… ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ μόνο!

Η έλευση του Ρούμπεν Βινάγκρε είναι ΑΚΟΜΗ μία τρανή απόδειξη ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης το… ψάχνει το θέμα. Δεν αρκείται σε… μέτρια πράγματα. Δεν αρκείται σε… απλές λύσεις. Δεν παλεύει για τον Ολυμπιακό, για να κάνει… ξεπέτες. Κινείται διαφορετικά.

Μιλάμε για παίκτη 25.000.000 ευρώ. Ούτε απ’ έξω απ’ τη Super League δεν περνάει, αν δεν βάλει το χεράκι του ο Ολυμπιακός… Ο Ολυμπιακός, ο οποίος έχει χτίσει και χτίζει τέτοιες κορυφαίες σχέσεις, με τους μεγάλους του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, που μπορεί να κάνει πράξη, πράγματα, τα οποία οι άλλοι μπορούν μόνο να… ονειρεύονται…

Μιλάμε για έναν ΘΡΙΑΜΒΟ του Ολυμπιακού και του ελληνικού ποδοσφαίρου! ΑΚΟΜΗ ΕΝΑΝ αυτό το καλοκαίρι! Μετά την πώληση του Τσιμίκα, την έλευση του Ραφίνια, την έλευση του Εμβιλά, την πρόκριση, ξανά στο Champions League, έρχεται και ο δανεισμός, με οψιόν αγοράς (25.000.000!!!!) να… δέσει το γλυκό! Γιατί αυτή η ομάδα, στα χέρια αυτού του ανθρώπου, του Βαγγέλη Μαρινάκη, δεν υπάρχει ΤΙΠΟΤΑ που να μην μπορεί να κάνει…

Διαβάστε επίσης