Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το ξαναέζησε, το ξεπέρασε

Το ξαναέζησε, το ξεπέρασε
Σάββατο, 3 Οκτωβρίου 2020 - 14:03

Ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα με βάθος. Το ρόστερ της είναι ιδιαιτέρως ποιοτικό και πολύ γεμάτο, με αποτέλεσμα ο Πέδρο Μαρτίνς να έχει λύσεις στα χέρια του, για να καλύπτει κάθε ανάγκη που προκύπτει. Συγκεκριμένα, για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα, του προέκυψε ξανά πρόβλημα, στον άσο. Με τον Ζοζέ Σα. Ο Πορτογάλος δεν είναι σε θέση να ενισχύσει τις προσπάθειες του συνόλου του Πέδρο Μαρτίνς, αφού ένα κρυολόγημα τον κρατά εκτός δράσης.

Δεν θα είναι η πρώτη φορά που θα συμβεί αυτό. Ο Ολυμπιακός πήγε στον τελικό του Κυπέλλου, χωρίς τον Σα. Πήγε στο πρώτο ματς της Σούπερ Λιγκ, χωρίς τον Σα. Και τα κατάφερε μια χαρά. Ακόμη και στον «τελικό» πέρσι, τον… κανονικό (και ας μην ήτα) με τη Γουλβς, ο Αλέν στάθηκε καλά, όπως και όλη η ομάδα. Αλλά και ο Τζολάκης, αργότερα, όταν χρειάστηκε.

Ο Μαρτίνς έχει Κρίστινσον και Τζολάκη, ξανά, να εμπιστευθεί. Σε ποιον από τους δύο θα δώσει το χρίσμα, μένει να το δούμε. Γενικά ο Πορτογάλος έχει δείξει ότι δεν φοβάται να βάλει τον μικρό. Τον εμπιστεύεται και τον στηρίζει. Είναι πιθανό να τον δούμε ξανά, λοιπόν. Και ο Ολυμπιακός θα τα καταφέρει μια χαρά, όπως το έκανε και σε άλλα ματς, στα οποία δεν είχε τον Σα ετοιμοπόλεμο.

Διαβάστε επίσης