Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τρόμος…

Τρόμος…
Σάββατο, 3 Οκτωβρίου 2020 - 15:57

Τι κάνει ο ηγέτης… Τι ομάδα έφτιαξε πάλι… Τι παικταράδες πήρε. Ο Μαρτίνς αναλαμβάνει, τώρα, το έργο του να τους «δέσει» και να τους κάνει να βγάλουν το καλύτερο στο γήπεδο. Με τέτοιο τρόπο, ώστε… ούτε η «εξυγίανση», να μην τους φτάνει! Ούτε η «εξυγίανση» να μην τους σώζει… Για την ακρίβεια, να μην τους… σώζει τίποτα!

Εμβιλά, Ραφίνια, Μπρούμα, Βινάγκρε τα… τεράστια ονόματα που κάνουν ΜΠΑΜ με το καλημέρα! Και δεν είναι οι μόνοι. Πέπε, Τιάγκο Σίλβα, Ντρέγκερ, Χολέμπας, Κρίστινσον… Λύσεις ΠΑΝΤΟΥ! Συν τους παλιούς, Ελ Αραμπί, Σα, Σεμέδο, Καμαρά, Φορτούνη, Βαλμπουενά, Σισέ, Μπα, Σουντανί, Μπουχαλάκη, Μασούρα… Που να τους απαριθμήσεις όλους… Θες… τρία κείμενα!

ΤΡΟΜΟΣ…

Αυτή είναι η λέξη…

Αυτό ταιριάζει…

Και ΠΑΝΙΚΟΣ…

Έχουμε να ζήσουμε… πολλή «εξυγίανση» και φέτος! Και θέλει προσοχή. Πως αλλιώς να… σταματήσουν αυτή την ομάδα; Πως αλλιώς να της βάλουν εμπόδια; Αγωνιστικά; Δεν γίνεται… ΝΑΙ! ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ! Αγωνιστικά, μόνο αν βρεθούν ΟΛΟΙ αυτοί ΜΑΖΙ, σε κακό βράδυ, μπορεί να… στραβοπατήσει ο Ολυμπιακός… Και ΕΝΑΣ από αυτούς να είναι καλά, τότε ΔΕΝ ΧΑΝΕΙ αυτός ο Ολυμπιακός, του Μαρινάκη. Με τίποτα!

ΤΡΟΜΟΣ…

Θα αρχίσουμε, από νωρίς, να βλέπουμε πολλά… Ψύχραιμα, με την ανωτερότητά μας και με αυτούς τους παικταράδες που έφερε ο ηγέτης του Θρύλου και που δουλεύει καθημερινά ο Μαρτίνς στο Ρέντη, θα τα σαρώσουμε ΟΛΑ και φέτος. Μεθοδικά, με ηρεμία και στόχο. Με προσήλωση και με συγκέντρωση…

ΟΥΤΕ η «εξυγίανση» δεν τους σώζει φέτος. Θα τους ισοπεδώσει ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!

Διαβάστε επίσης