Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πρώτη γεύση από Πέπε

Πρώτη γεύση από Πέπε
Παρασκευή, 9 Οκτωβρίου 2020 - 10:18

Ο Πέδρο Μαρτίνς αρχίζει ολοένα και περισσότερο, μέρα με την ημέρα, να βάζει στο «παιχνίδι» τους νέους παίκτες. Μέσα σε αυτούς είναι και ο Πορτογάλος Πέπε, τον οποίο ο Μαρτίνς υπολογίζει ιδιαιτέρως, για το rotation του φέτος, αφού θεωρεί ότι μπορεί να κάνει τη διαφορά, στον άξονα. Ο Πέπε ήταν λίγο πίσω, σε σχέση με τους άλλους νέους παίκτες, όμως σήμερα το απόγευμα, στο φιλικό με τον Λεβαδειακό, κάνει ανεπίσημο ντεμπούτο.

Ο Μαρτίνς αναμένεται να τον δει για πρώτη φορά σε σχηματισμό, μαζί με τους υπόλοιπους παίκτες που έχει διαθέσιμους, αυτή τη στιγμή. Δεν είναι και πολλοί, είναι η αλήθεια, αλλά δεν είναι και λίγοι. Και με αυτό τον τρόπο, θα έχει την ευκαιρία να δουλέψει, με όσους βρίσκονται στο Ρέντη, για την επανέναρξη των επισήμων υποχρεώσεων και το ματς με τον Ατρόμητο.

Ο Πέπε αναμένεται σήμερα να πάρει το χρίσμα, από τον Μαρτίνς και να μπει στη δράση, αφού είναι πλέον σε κατάσταση να το πράξει. Ο Πορτογάλος ήταν να μπει ακόμη και στο φιλικό με τα Χανιά, αλλά αποφασίστηκε, την τελευταία στιγμή, να μη συμμετάσχει. Έτσι, κάνει σήμερα, το ανεπίσημο ντεμπούτο του και δίνει την ευκαιρία στον Μαρτίνς, να τον δοκιμάσει και να δει σε τι κατάσταση βρίσκεται ο ποδοσφαιριστής του.

Διαβάστε επίσης

Sports Illustrated: «Πεπ, ρώτα τον Αρτέτα…»

Sports Illustrated: «Πεπ, ρώτα τον Αρτέτα…»

Με τον Ολυμπιακό ασχολήθηκε, μεταξύ άλλων, το παγκόσμιο αθλητικό περιοδικό, αναφερόμενο στον όμιλο του Champions League, στον οποίο ο Θρύλος συμμετέχει.