Ντουντούκα
Ελλάς, Ευρώπη, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Δοκιμές, με ελλείψεις

Δοκιμές, με ελλείψεις
Παρασκευή, 9 Οκτωβρίου 2020 - 10:37

Ο Ολυμπιακός δεν κατεβάζει ταχύτητα. Υπό τις οδηγίες του Πέδρο Μαρτίνς, συνεχίζει να δουλεύει, καθημερινά, παρά τη διακοπή του πρωταθλήματος, για τις εθνικές ομάδες. Ο Πορτογάλος, μάλιστα, έχει σήμερα, στις 18:00, στο φιλικό του Ολυμπιακού με τον Λεβαδειακό, την ευκαιρία να τσεκάρει ξανά, σε αγωνιστικό τέμπο, την κατάσταση στην οποία βρίσκονται, αρκετοί ποδοσφαιριστές του. Παίκτες οι οποίοι δεν έχουν παίξει πολύ έως τώρα ή/και δεν έχουν καταφέρει να πάρουν μεγάλη συμμετοχή στο rotation και στην προετοιμασία.

Ο Πορτογάλος θα κάνει αρκετές δοκιμές, έχοντας, όμως και αρκετές ελλείψεις. Πολλοί παίκτες του λείπουν, με τις εθνικές ομάδες των χωρών τους και έτσι ο Μαρτίνς θα ανακατέψει την «τράπουλα» για να βγάλει ορισμένα συμπεράσματα, για το πως θα μπορέσει να ανοίξει, σταδιακά, μέσα στη σεζόν, το rotation του Ολυμπιακού. Και να βάλει περισσότερους παίκτες στο «κάδρο».

Το φιλικό διεξάγεται στο Ρέντη, κεκλεισμένων των θυρών και για τα ΜΜΕ και στοιχεία αναμένεται να γίνουν γνωστά, μετά το τέλος, του, όπως και υλικό (φωτογραφίες-βίντεο). Μείνετε συντονισμένοι!

Διαβάστε επίσης

Sports Illustrated: «Πεπ, ρώτα τον Αρτέτα…»

Sports Illustrated: «Πεπ, ρώτα τον Αρτέτα…»

Με τον Ολυμπιακό ασχολήθηκε, μεταξύ άλλων, το παγκόσμιο αθλητικό περιοδικό, αναφερόμενο στον όμιλο του Champions League, στον οποίο ο Θρύλος συμμετέχει.