Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Άλλα κόλπα με Μαρσέιγ…

Άλλα κόλπα με Μαρσέιγ…
Κυριακή, 18 Οκτωβρίου 2020 - 10:58

Έκανε τη δουλειά του, ο Θρύλος, απέναντι στον Ατρόμητο. Έκανε όπως έπρεπε, τη δουλειά του. Εμφατικά. Έριξε την τεσσάρα του και τώρα, αφοσιώνεται στη Μαρσέιγ. Για την οποία ο Πέδρο Μαρτίνς ετοιμάζει… ομορφιές. Στο ματς με τους Περιστεριώτες, ο προπονητής του Ολυμπιακού πήγε με την «πεπατημένη». Αποφάσισε να μη ρίξει στο ματς τους καινούργιους. Με τους οποίους δουλεύει πιο εντατικά, τις τελευταίες ημέρες, ώστε να είναι έτοιμοι για την Τετάρτη.

Έτσι, κόντρα στη Μαρσέιγ αναμένεται να δούμε σε δράση τρία νέα πρόσωπα. Τρεις παίκτες οι οποίοι «πάτησαν γκάζι» τις τελευταίες ημέρες. Ο λόγος για τους Μπρούμα, Πέπε και Βινάγκρε. Και οι τρεις είχαν μικροθέματα, το τελευταίο διάστημα και δεν ήταν στο 100%. Μετά την επιστροφή της ομάδας σε ρυθμό, όμως, από τη διακοπή για τις εθνικές, ανέβασαν και οι τρεις, κατακόρυφα, τον δικό τους ρυθμό. Και τώρα είναι έτοιμοι να δηλώσουν παρών και να μπουν στη «μάχη».

Ο Μαρτίνς έχει δουλέψει πολύ και με τον Εμβιλά, αυτό το διάστημα. Κάτι που φάνηκε το βράδυ του Σαββάτου, κόντρα στον Ατρόμητο. Αλλά, βάζοντας στην ομάδα τους τρεις προαναφερθέντες, ο Μαρτίνς αναμένεται να… εκτοξεύσει την ποιότητα της 11άδας τους, κατακόρυφα. Κόντρα στους Γάλλους, την Τετάρτη, αναμένουμε… ομορφιές!

Διαβάστε επίσης

Και τώρα… φαγωθείτε!

Και τώρα… φαγωθείτε!

Ο Θρύλος έβαλε την τεσσάρα του και ρίχνει στην… αρένα τους «συμμάχους», για να… μαλλιοτραβηχτούν.