ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ
Ντουντούκα
Θρύλε Θεέ, χρόνια πολλά, 100 χρόνια και δεν είναι αρκετά...

Το πρόγραμμα για το ματς με τη Μαρσέιγ!

Το πρόγραμμα για το ματς με τη Μαρσέιγ!
Κυριακή, 18 Οκτωβρίου 2020 - 16:06

Μπαίνουμε σε ρυθμό… Τσου Λου! ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ! Μόνο εμείς μπορούμε…

Την Τρίτη (20/10) θα πραγματοποιηθεί η συνέντευξη Τύπου του Ολυμπιακού ενόψει του αγώνα με τη Μαρσέιγ για την 1η αγωνιστική των ομίλων του UEFA Champions League. Στις 19:00 είναι προγραμματισμένη η τελευταία προπόνηση της ομάδας μας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ:

Τρίτη 20/10
16:30 Συνέντευξη Τύπου του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ στην αίθουσα Τύπου του «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Την ομάδα μας θα εκπροσωπήσουν ο κ. Πέδρο Μαρτίνς και ο Ουσεϊνού Μπα. Μόνο πέντε (5) διαπιστευμένοι δημοσιογράφοι και το κανάλι που έχει τα δικαιώματα (COSMOTE TV) θα μπορέσουν να παρευρεθούν στη συνέντευξη Τύπου.
19:00 Προπόνηση του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη (ανοικτή για 15 λεπτά μόνο για το κανάλι που έχει τα δικαιώματα).

Τετάρτη 21/10
22:00 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΜαρσέιγ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης»

Η συνέντευξη Τύπου της Μαρσέιγ είναι προγραμματισμένη για την Τρίτη 20/10 στις 17:15 στην αίθουσα Τύπου του «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και η προπόνησή της στις 18:00 στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Διαβάστε επίσης