Ντουντούκα
Όλα για όλα με Πόρτο!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Περήφανοι. Μεγάλη βραδιά. Πάμε για την πρόκριση»

«Περήφανοι. Μεγάλη βραδιά. Πάμε για την πρόκριση»
Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 2020 - 01:03

Κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα έχει ο Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV επανέλαβε πως ο Ολυμπιακός στοχεύει στην πρόκριση. «Τέτοιες νίκες και τέτοιες μεγάλες βραδιές έπρεπε να τις ζούμε με τον κόσμο μας. Είναι δύσκολο να μην τους έχουμε μαζί μας. Για τη νίκη είμαστε πολύ χαρούμενοι. Είμαστε περήφανοι για την ομάδα μας. Τα καταφέραμε και δουλέψαμε πολύ γι’ αυτό. Όμως δεν έχουμε καταφέρει ακόμη κάτι, χρειάζεται πολλή δουλειά ακόμη και ο δρόμος είναι πολύ δύσκολος. Πλέον κανείς δεν αμφισβητεί πως ο Ολυμπιακός πάει να προκριθεί και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε.

Νομίζω πως κερδίσαμε δίκαια. Ίσως πολλοί απορήσουν με τη χρησιμοποίηση του Φορτούνη και του Χασάν. Πήρα μεγάλο ρίσκο, γιατί το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο και θα μπορούσε να συμβεί οτιδήποτε. Ευτυχώς το ρίσκο αυτό μας βγήκε σε καλό».

Για το αν η νίκη αυτή αλλάζει κάτι για τον Ολυμπιακό για το υπόλοιπο του ομίλου: «Όχι, δεν αλλάζει τίποτα. Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι στο Ντραγκάο και θα παίξουμε όπως σε όλα τα ματς. Ο Ολυμπιακός δεν αλλάζει τον τρόπο παιχνιδιού του ανάλογα με τον αντίπαλο».

Για την απουσία του Καμαρά και πότε θα δούμε τα νέα αποκτήματα, όπως τον Πέπε: «Ο Πέπε είναι χωρίς παιχνίδια από τον Μάιο και είναι δύσκολο να ανταποκριθεί άμεσα σε τέτοια παιχνίδια με υψηλές απαιτήσεις. Θέλει χρόνο, δεν είναι έτοιμος όσον αφορά στον ρυθμό. Θα δούμε ποιοι θα παίξουν με Πόρτο. Μια μέρα θα σας πω την ενδεκάδα πριν το παιχνίδι (σ.σ. γέλια)».

Διαβάστε επίσης