Ντουντούκα
Όλα για όλα με Πόρτο!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Ο κορυφαίος συνεχίζει εδώ!

Ο κορυφαίος συνεχίζει εδώ!
Σάββατο, 24 Οκτωβρίου 2020 - 01:33

Δεν χωράει καμία αμφιβολία πως η είδηση της ανανέωσης του συμβολαίου του Ρούμπεν Σεμέδο προκάλεσε ενθουσιασμό στον κόσμο του Ολυμπιακού. Επίσης, δεν χωράει καμία αμφιβολία πως η επέκταση του συμβολαίου του ως το καλοκαίρι του 2024 είναι πολύ μεγάλη υπόθεση.

Άλλωστε, τέτοια πρέπει να είναι όταν κρατάς τον καλύτερο σου κεντρικό αμυντικό. Και ο Σεμέδο έχει απογειώσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό. Το έδειξε και πέρσι, όταν ήρθε και έκανε τη μεγάλη διαφορά, το δείχνει και φέτος από τα πρώτα παιχνίδια της σεζόν.

Η Μπενφίκα τον ήθελε πολύ, αλλά ο Ολυμπιακός έδειξε μεγάλη αποφασιστικότητα και τον κράτησε. Και όχι μόνο αυτό, αλλά φρόντισε να του δείξει με κάθε τρόπο το πόσο πολύ τον ήθελε στον Πειραιά. Τον κράτησε με νέο, ακόμη μεγαλύτερο συμβόλαιο, γεγονός που κάνει ακόμη πιο ευτυχισμένο τον διεθνή κεντρικό αμυντικό.

Ο κορυφαίος στόπερ του Θρύλου (και του ελληνικού πρωταθλήματος, εννοείται) συνεχίζει εδώ. Μεγάλη υπόθεση η παραμονή του. Μία εξέλιξη που την ήθελε πολύ και ο Πέδρο Μαρτίνς και την «κλείδωσε» ο ηγέτης του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης.

Διαβάστε επίσης