Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μεγάλη προσοχή στα άκρα

Μεγάλη προσοχή στα άκρα
Τρίτη, 27 Οκτωβρίου 2020 - 11:01

Ο δουλευταράς Πέδρο Μαρτίνς, δεν σταματάει ποτέ να μελετάει τους αντιπάλους του. Η Πόρτο είναι η αποψινή και ο Πορτογάλος τεχνικός την έχει διαβάσει, μέχρι… κεραίας.

Το να κατεβάσει ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο την ομάδα του… διαφορετικά, από ότι το κάνει συνήθως, θα είναι έκπληξη. Και δεν μιλάμε για πρόσωπα και 11άδα, ντε και καλά, αλλά για… φιλοσοφία. Και η φιλοσοφία της Πόρτο είναι κατοχή, επίθεση, άκρα. Η ομάδα του Κονσεϊσάο παίζει τρομερά, από το πλάι και το ίδιο αναμένεται να κάνει και απόψε.

Ο Μαρτίνς, ο οποίος έχει μελετήσει τον αντίπαλό του, ετοιμάζεται να ενισχύσει ιδιαιτέρως τα άκρα. Και για να το κάνει αυτό, αναμένεται να δούμε, ξανά, Ραντζέλοβιτς και Μασούρα, στο πλάι. Είναι σημαντικό, για τον Θρύλο, το να καταφέρει να ελέγξει την επιθετικότητα της Πόρτο, από τα άκρα. Το έχει μελετήσει πολύ ο Πέδρο, το έχει καταγράψει και έχει δουλέψει πολύ, ώστε να το αναχαιτίσει.

Σίγουρα ο Θρύλος θα δεχθεί πίεση. Σίγουρα το ματς απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή και σίγουρα η Πόρτο θέλει να κερδίσει, αρχίζοντας από θέση… φαβορί. Ο Ολυμπιακός έχει μελετήσει, όμως, έχει κάνει τα… μαθήματά του και ετοιμάζεται να δώσει άλλο ένα τεστ, στον δρόμο προς τον στόχο του… πτυχίου, που λέγεται πρόκριση στους «16». Και τα άκρα, απόψε, μπορεί να δώσουν το… άριστα 10, που χρειάζεται, ως βαθμό, η ομάδα του Μαρτίνς!

Διαβάστε επίσης