Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δυνατά και σοβαρά πριν τη Σίτι

Δυνατά και σοβαρά πριν τη Σίτι
Σάββατο, 31 Οκτωβρίου 2020 - 01:38

Λίγες μέρες μετά τον αγώνα με την Πόρτο και λίγο πριν από εκείνον με τη Μάντσεστερ Σίτι (3/11, 22:00), ο Ολυμπιακός στρέφει για λίγο την προσοχή του στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης (31/10, 15:00) για την 7η αγωνιστική στη Super League.

Ο Θρύλος του Πέδρο Μαρτίνς καλείται να κάνει το καθήκον του και να πάρει τη νίκη, κάνοντας και μία καλή προπόνηση για το παιχνίδι με την αγγλική ομάδα την προσεχή Τρίτη.

Είναι αυτονόητο πως στην ομάδα οφείλουν να αντιμετωπίσουν το παιχνίδι με συγκέντρωση και τη δέουσα προσοχή. Άλλωστε, κανείς δεν πρόκειται να τους χαριστεί. Και δεν θέλουμε κιόλας. Γουστάρουμε κόντρα σε όλους.

Δυνατά και σοβαρά καλείται να παίξει ο Ολυμπιακός και ακολουθεί το πολύ μεγάλο παιχνίδι με αντίπαλο τη Μάντσεστερ Σίτι για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Ο Πέδρο Μαρτίνς αναμένεται να κάνει rotation στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης και περιμένει από τους παίκτες του να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό.

Θυμίζουμε, η αποστολή του Ολυμπιακού αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Μπουχαλάκης, Ανδρούτσος, Μπρούμα, Μπρούνο, Σισέ, Κάιπερς, Ντρέγκερ, Ελ Αραμπί, Φορτούνης, Χασάν, Χολέμπας, Καραργύρης, Κρίστινσον, Λοβέρα, Μασούρας, Εμβιλά, Παπαδόπουλος, Πέπε, Ραντζέλοβιτς, Σα, Σεμέδο, Τιάγκο Σίλβα, Βαλμπουενά, Βινάγκρε.

Διαβάστε επίσης