Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Συμμαχία» με χαμένο από τώρα...

«Συμμαχία» με χαμένο από τώρα...
Τετάρτη, 4 Νοεμβρίου 2020 - 22:31
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένος ο ΠΑΟΚ. Η δήθεν συμμαχία με την ΑΕΚ δεν είναι συμμαχία αφού οι Θεσσαλονικείς είναι η ουρά της. Ενώ στην τωρινή Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ οι θέσεις είναι μοιρασμένες, απόδειξη ότι η ομοσπονδία έχει παραδοθεί σε συμφέροντα συγκεκριμένων ομάδων και η κάθε ΠΑΕ φέρεται να επηρεάζει τους μισούς συμβούλους-προέδρους των ΕΠΣ. Οι έξι ανήκουν στο μπλοκ του βορρά, ενώ άλλοι τόσοι στο μπλοκ του νότου.

Παρόλα αυτά οι ισορροπίες αλλάζουν ενόψει των εκλογών, αν γίνουν, στις 23 Νοεμβρίου. Η ΑΕΚ θα έχει πλειοψηφικό μπλοκ αφού επτά σύμβουλοι της ΕΕ της ΕΠΟ θα ανήκουν σε αυτό του νότου και οι άλλοι πέντε, που επίσης εκλέγονται μέσω των ΕΠΣ, σε αυτό του βορρά.

Πιο συγκεκριμένα στη νέα ΕΕ της ΕΠΟ επιρροής της ΑΕΚ είναι επτά μέλη: Ο υποψήφιος πρόεδρος Σταύρος Ψαρόπουλος (πρόεδρος της ΕΠΣ Λέσβου, αν τελικά είναι αυτός ο υποψήφιος) και οι Κ. Φύτρας (αντιπρόεδρος ΕΠΣ Αργολίδας), Π. Δημητρίου (ΕΠΣ Αθηνών), Λ. Θωμαΐδης (ΕΠΣΑ), Κλ. Τζαφέρης (ΕΠΣΔΑ), Αγγ. Δανιήλ (ΕΠΣ Αχαΐας), Τ. Παπαχρήστος (ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας).

Οι πέντε που ανήκουν στο μπλοκ του βορρά, επιρροής ΠΑΟΚ, και θα είναι υποψήφιοι για την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ είναι Στ. Αντωνίου (αντιπρόεδρος-ΕΠΣ Πέλλας), Δ. Μπουχλαριώτης (ΕΠΣ Λάρισας), Δ. Κουπτσίδης (ΕΠΣ Γρεβενών), Β. Χατζηαποστόλου (ΕΠΣ Κιλκίς), Γ. Χατζησαρόγλου (ΕΠΣ Δράμας).

Για να καταλάβετε ότι μπορεί ο ΠΑΟΚ να είναι αυτός που έβαλε την ΑΕΚ στην ΕΠΟ, όμως πλέον όλα ήρθαν τούμπα. Δεν υπάρχει ούτε υποψήφιος από την ΕΠΣ Μακεδονίας η οποία εδρεύει στη Θεσσαλονίκη, την έδρα του ΠΑΟΚ. «Εξαφανίστηκε» μέχρι και ο «δικός Γραμμένος», σύμφωνα με τον Σαββίδη! Άραγε πως θα δικαιολογηθεί ο Μάκης Γκαγκάτσης στον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ όταν μετά την προεδρία της Λίγκας έχασε και την ΕΠΟ;

Διαβάστε επίσης