Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολυμπιακός είσαι! Τι να σου πουν οι πουθενάδες;

Ολυμπιακός είσαι! Τι να σου πουν οι πουθενάδες;
Πέμπτη, 5 Νοεμβρίου 2020 - 00:05

Ναι, στο πρώτο ημίχρονο ήταν κακός. Λες και δεν... μπήκε στο παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο, όμως, ήταν Ολυμπιακός. Ήταν ο Ολυμπιακός που έχουν συνηθίσει οι οπαδοί του τα τελευταία χρόνια, να μπαίνει και να κοιτάει στα μάτια το κάθε μεγαθήριο. Και στο δεύτερο ημίχρονο ο Θρύλος ζόρισε απίστευτα τη Μάντσεστερ Σίτι.

Της έβαλε δύσκολα για μεγάλο διάστημα στο β’ μέρος. Το παραδέχτηκε και ο ίδιος ο Πεπ Γκουαρντιόλα, επισημαίνοντας πως η πανίσχυρη Μάντσεστερ Σίτι δυσκολεύτηκε σε αυτό το διάστημα.

Στον Ολυμπιακό, λοιπόν, ξέρουν τι πρέπει να βελτιώσουν, ξέρουν ότι πρέπει να συνεχίσουν τη δουλειά τους και έτσι πορεύονται. Εννοείται πως δεν ασχολούνται με κανέναν άλλον. Είναι δυνατόν να ασχοληθούν με τους πουθενάδες;

Ο ένας δεν έχει παίξει ποτέ στο Champions League.

Ο άλλος έχει ξεχάσει πώς είναι να παίζεις Ευρώπη.

Η άλλη μετράει 8 διαδοχικές ήττες σε ευρωπαϊκούς ομίλους.

Γενικά, ο Ολυμπιακός δεν βλέπει κανέναν τους.

Δεν τους βλέπουμε στο μέτρο.

Αλήθεια, τώρα. Ολυμπιακός είσαι! Τι να σου πουν οι πουθενάδες;

Να μας πουν, τι; Να μας πειράξουν αυτά που λένε και αυτά που γράφουν; ΑΣΤΕΙΟΙ! Απλά γελάμε μαζί τους.

Εμείς, τη δουλειά μας. Συνεχίζουμε στο κορυφαίο επίπεδο, γνωρίζοντας τι πρέπει να βελτιώσουμε στη συνέχεια. Και δεν ασχολούμαστε με κανέναν πουθενά...

Διαβάστε επίσης

«Συμμαχία» με χαμένο από τώρα...

«Συμμαχία» με χαμένο από τώρα...

Ακόμη και ο ΠΑΟΚ βάζει κάτω από το... χαλί το στραπάτσο που έπαθε στην ΕΠΟ. Ο Γραμμένος δεν θα υπάρχει ούτε ως απλό μέλος ενώ δεν θα υπάρχει υποψήφιος της ΕΠΣ Μακεδονίας.