Ντουντούκα
Δεν χάνεται το 46ο!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Κατάλαβες, τώρα, Ζόρζε;

Κατάλαβες, τώρα, Ζόρζε;
Παρασκευή, 13 Νοεμβρίου 2020 - 12:25

Πολλή συζήτηση έγινε, σχεδόν όλο το καλοκαίρι, για το πως ο Σεμέδο θα πάει στην Μπενφίκα. Πίεζε ο Ζεζούς, πίεζε ο παίκτης, πίεζε ο ατζέντης του… Ο Ζεζούς έπαιρνε τηλέφωνα τον Πορτογάλο στόπερ του Ολυμπιακού, μίλαγε με τον Μαρτίνς, γενικά η Μπενφίκα είχε κάνει… μείζον θέμα την υπόθεση Σεμέδο.

Και ο Ολυμπιακός, αντί να… του τρέξουν τα σάλια, όπως θα έκαναν άλλες ομάδες στην Ελλάδα, που δεν πουλάνε ούτε με… αίτηση, κράτησε τη θέση του. Έκανε το δικό του παιχνίδι. Είπε, με τον τρόπο του «αν θες τον θησαυρό μου, σκάσε τα χρήματα που απαιτούνται και έλα να τον πάρεις». Τόσο απλό. Ούτε «μα», ούτε «μου».

Ο Σεμέδο βλέπει την καριέρα του να απογειώνεται, εδώ στον Ολυμπιακό, παρά τα όποια θέματα εμφανίζει, κατά καιρούς. Το ότι λίγες ημέρες, μετά την ιστορία με το κορονο-πάρτι (του έβγαλαν και όνομα…) έρχεται στο φως της δημοσιότητας αυτή η ιστορία, λέει πολλά… Και εδώ, ως παρένθεση, να επισημάνουμε ότι ο Σεμέδο οφείλει να πάρει το μήνυμα και να αφήσει στην άκρη της ιδιαιτερότητές του, ως χαρακτήρας… Και να αφοσιωθεί σε αυτό που κάνει καλά.

Η ουσία είναι μία. Ο Ολυμπιακός έπαιξε όπως έπρεπε την μπάλα του, το καλοκαίρι. Και ευνοείται, τώρα, πολλαπλά. Μπορεί, όπως προαναφέραμε, η Λίβερπουλ να μην προχωρήσει το θέμα. Και έτσι, αλλά και αλλιώς, ο Ολυμπιακός είναι ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΣ. Και ήταν, από την πρώτη ημέρα, που τον ανέλαβε ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Γιατί; Γιατί ο ηγέτης του τον έχει φέρει στο σημείο να είναι ΑΥΤΑΡΚΗΣ, δυνατός, σοβαρός και ισάξιος συνομιλητής στα μεταγραφικά τραπέζια, ανά την Ευρώπη. Και να κάνει εκείνος κουμάντο στα μεταγραφικά του. Και μόνο!

Διαβάστε επίσης