Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δεν έχει αποφασίσει η Λίβερπουλ για... Σεμέδο

Δεν έχει αποφασίσει η Λίβερπουλ για... Σεμέδο
Δευτέρα, 16 Νοεμβρίου 2020 - 22:36

Τα πολλά προβλήματα τραυματισμών στην άμυνα της Λίβερπουλ και ειδικά στο κέντρο της, έχουν αναγκάσει τους πρωταθλητές Αγγλίας να κάνουν σκέψεις μεταγραφής τον Ιανουάριο. Και για αυτό ακούστηκε και εξετάστηκε και το όνομα του Ρούμπεν Σεμέδο του Ολυμπιακού, την ώρα που είναι εκτός και ο Φαν Ντάικ και ο Γκόμεζ, ακόμη και ο Φαμπίνιο που έδινε κάποιες λύσεις στη θέση.

Μάλιστα, στο εξωτερικό έκαναν λόγο και για τα 20 εκατομμύρια ευρώ που αξιώνει ο Ολυμπιακός για την παραχώρηση του Πορτογάλου στόπερ.

Όπως και να ‘χει, στη Λίβερπουλ δεν έχουν αποφασίσει ακόμα τι θα κάνουν με το θέμα. Προσέξετε, όχι με το ποιον θα πάρουν, αλλά με το αν θα πάρουν παίκτη.

Κάποια ΜΜΕ σήμερα έγραψαν πως είναι μία απόφαση που ακόμη εξετάζεται.

Μαζί με το όνομα του Σεμέδο, έχουν «παίξει» κι άλλα, όπως ο Ουπαμεκανό της Λειψίας, ο Κουλιμπαλί της Νάπολι, ο Αλάμπα της Μπάγερν Μονάχου.

Πάντως, η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ δεν το έχει πάρει απόφαση ακόμα. Αν θα αποφασίσει να κινηθεί για στόπερ, τότε θα μελετήσει λεπτομερώς κάθε περίπτωση προτού προχωρήσει. Και μέσα στους υποψήφιους είναι και ο Ρούμπεν Σεμέδο του Ολυμπιακού.

Διαβάστε επίσης