Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το ανάποδο, τώρα…

Το ανάποδο, τώρα…
Τρίτη, 24 Νοεμβρίου 2020 - 11:58

Ο Ολυμπιακός μπήκε μαζεμένα, στο γήπεδο της Σίτι, στον πρώτο αγώνα, ανάμεσα στις δύο ομάδες, πριν λίγο καιρό. Σεβόμενος περισσότερο από όσο χρειαζόταν, την αντίπαλό του, ο Ολυμπιακός της έδωσε το δικαίωμα να τον περιορίσει πολύ και να του κάνει, ό,τι έκανε εκείνος στον Παναθηναϊκό, τις προάλλες. Άλλο το επίπεδο, βέβαια… Στο δεύτερο μέρος, στο Etihad, μπήκε πιο ανεβασμένος και πιο επιθετικός. Και έδειξε ότι μπορεί να σταθεί, απέναντι στο μεγαθήριο, ασχέτως τελικού αποτελέσματος.

Τώρα, ο Θρύλος ξέρει. Και παρά τα προβλήματά του, γνωρίζει ότι πρέπει να κρατήσει περισσότερο σεβασμό για τον εαυτό του. Και λιγότερο για την αντίπαλό του. Δεν λέει κανείς να μπει… απερίσκεπτα και… γυμνός, στο γήπεδο. Να βγει στο… ξέφωτο και να αφήσει τη Σίτι να αλωνίζει, με χώρους. Όχι. Μαζεμένα και προσεκτικά. Αλλά με επιθετικότητα και διάθεση να κρατήσει την μπάλα, να κάνει παιχνίδι και να βγάλει στο χορτάρι αυτό που μπορεί.

Στόχος είναι να κρατήσει τον ρυθμό χαμηλά. Αλλά με αυτοπεποίθηση και με διάθεση να βγάλει στο χορτάρι περισσότερα από όσα έβγαλε στο πρώτο ημίχρονο του Etihad. Και ό,τι καλύτερο έρθει, καλοδεχούμενο.

Διαβάστε επίσης