Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η διαφωνία του Μαρτίνς και τα πρωτόκολλα

Η διαφωνία του Μαρτίνς και τα πρωτόκολλα
Τρίτη, 24 Νοεμβρίου 2020 - 19:47

Την έντονη δυσαρέσκεια του για τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζονται τους παίκτες σε περίοδο πανδημίας οι Εθνικές ομάδες εξέφρασε στη Συνέντευξη Τύπου, ο προπονητής του Ολυμπιακού Πέδρο Μαρτίνς. Έχει δει αρκετούς παίκτες του να βρίσκονται θετικοί στον κορονοϊό μετά από παιχνίδια εθνικών ομάδων και αυτό είναι κάτι που θα έπρεπε να προβληματίζει τις Ομοσπονδίες.

Στις δηλώσεις του κάνει λόγο για απαράδεκτη αντιμετώπιση κυρίως από τις χώρες της Αφρικής, εκεί όπου εντοπίζονται τα περισσότερα θετικά κρούσματα μετά από διακοπή των πρωταθλημάτων. Τέλος ανέφερε πως η FIFA θα πρέπει να αναλάβει άμεσα δράση, ώστε να λυθεί το συγκεκριμένο πρόβλημα.

Διαβάστε το συγκεκριμένο απόσπασμα:

«Διαφωνώ με πολλά πράγματα. Ειδικά με τα πρωτόκολλα και το ότι δεν σέβονται τις συνθήκες (Εθνικές ομάδες). Εθνικές που κάνουν φιλικά και βάζουν σε κινδύνους με ταξίδια τους παίκτες. Νομίζω ότι το πρόβλημα εντοπίζεται στην Αφρική. Καταλαβαίνουμε τις συνθήκες, την εποχή και τις δυσκολίες αλλά πρέπει να βρεθεί λύση. Είναι απαράδεκτα αυτά τα πράγματα. Να βάζουν παίκτες στο ίδιο δωμάτιο και να κινδυνεύει η υγεία τους. Πρέπει η FIFA να τα δει αυτά τα πράγματα».

Διαβάστε επίσης