Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολυμπιακος - Μαντεστερ Σιτι Live Streaming

Ολυμπιακος - Μαντεστερ Σιτι Live Streaming
Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου 2020 - 17:35

Ολυμπιακος - Μαντεστερ Σιτι Live Streaming: Ο Θρύλος των απουσιών, θέλει να αναγκάσει για άλλη μία φορά την Ευρώπη να του υποκλιθεί στο Champions League.

Ολυμπιακος - Μαντεστερ Σιτι Live Streaming: Είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Μη γελιόμαστε. Ο Ολυμπιακός έχει πολλαπλές απουσίες, η προετοιμασία του βγήκε μετ εμποδίων, η Μάντσεστερ Σίτι θέλει να φύγει από την Ελλάδα με τη νίκη (25/11, 19:55) ολοκλήρωσε και ο Θρύλος ολοκλήρωσε χτες την προετοιμασία του στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» το απόγευμα της Τρίτης με προβλήματα.

Ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε την αποστολή που αποτελείται από 23 παίκτες και εκτός είναι οι Ελ Αραμπί, Βαλμπουενά, Χασάν, Χολέμπας, Ραντζέλοβιτς.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού: Σα, Τζολάκης, Καραργύρης, Ντρέγκερ, Ραφίνια, Σεμέδο, Μπα, Σισέ, Παπαδόπουλος, Νικόλης, Βινάγκρε, Κίτσος, Σουρλής, Ανδρούτσος, Εμβιλά, Πέπε, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Βρουσάι, Φορτούνης, Τσάβος, Μασούρας, Σουντανί.

Ολυμπιακος - Μαντεστερ Σιτι Live Streaming | Μαρτίνς: «Διεκδικεί τον τίτλο η Σίτι»

Από την μεριά του ο Πέδρο Μαρτίνς δεν θέλησε να κρύψει την αλήθεια. Η Σίτι δεν αστειεύεται, είναι ομάδα που μπορεί να πάρει το Champions League και το διατυμπανίζει με κάθε τρόπο.

Τι είπε ο Μαρτίνς για το σημερινό και τους Πολίτες; «Είναι υποψήφια για να διεκδικήσει και να κερδίσει τον τίτλο» είπε ο προπονητής του Θρύλου και συνέχισε «ο λόγος που δεν το έκανε πέρσι είναι ότι υπάρχουν πολλές μεγάλες ομάδες και μία απ’ αυτές της στέρησε τη δυνατότητα. Πιστεύουμε στον εαυτό μας εμείς και έχουμε ποιότητα. Δεν θα σταματήσουμε να παλεύουμε. Έχουμε δείξει ότι παλεύουμε όλα τα ματς τόσο πέρσι όσο και φέτος και αυτό θα κάνουμε και απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι».

Ολυμπιακος - Μαντεστερ Σιτι Live Streaming | Σεμέδο: «Μπορεί να πάρει το Champions League η Σίτι»

Ο Ρούμπεν Σεμέδο μίλησε στη Συνέντευξη Τύπου για τον αγώνα με την Σίτι και είπε πως ο Ολυμπιακός θα πρέπει να μείνει συγκεντρωμένος και να έχει αυτοπεποίθηση

Αναλυτικά ο Πορτογάλος αμυντικός είπε: «Νομίζω πως το κλειδί του αγώνα είναι η συγκέντρωσή μας και η αυτοπεποίθηση. Αν ακολουθήσουμε την τακτική του προπονητή μπορούμε να κάνουμε ένα μεγάλο παιχνίδι. Πιστεύω ότι αν κάνουμε ό,τι μας πει ο προπονητής μας μπορούμε να καταφέρουμε κάτι καλό στον αγώνα.

Είσαι ένας από τους πολλούς διεθνείς που έχει η ομάδα, με αγώνες και ταξίδια και παίζετε συνεχόμενα όλο αυτό το διάστημα. Πόσο επηρεάζει αυτό έναν παίκτη και εν μέσω πανδημίας;

Όποιος ποδοσφαιριστής αγωνίζεται σε τόσο μεγάλους συλλόγους είναι συνηθισμένος στα πολλά ματς και υποχρεώσεις. Για εμένα δεν είναι κάτι αρνητικό, είναι κάτι θετικό γιατί μας δίνετε η ευκαιρία να βελτιωνόμαστε. Όπως και να έχει όμως είμαι πάντα συγκεντρωμένος και πάντα προσπαθώ όσο καλύτερα μπορώ. Προσπαθώ να συγκεντρώνομαι για κάθε ματς ξεχωριστά».

Στη συνέχεια δήλωσε για την εμπειρία του πρώτου αγώνα και το αποψινό ματς «Όλοι μας γνωρίζουμε ότι θα παίξουμε απέναντι σε μία από τις καλύτερες ομάδες του κόσμου. Της αρέσει να έχει την κατοχή στα πόδια της, όταν αυτό δεν το έχει δεν αισθάνεται και τόσο καλά. Εμείς αυτό που κάναμε στον πρώτο αγώνα της Αγγλίας, στο δεύτερο ημίχρονο και όχι στο πρώτο, ήταν να πάρουμε την μπάλα από τα πόδια της και να απειλήσουμε. Στη συνέχεια ήρθε η κούραση. Αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και αύριο. Θα προσπαθήσουμε να στερήσουμε την κατοχή από τη Μάντσεστερ Σίτι».

Ολυμπιακος - Μαντεστερ Σιτι Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι...

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ 21+. ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: UKGC. ΑΡΜΟΔΙΑ ΑΡΧΗ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ. Η ΣΥΧΝΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΑ ΕΚΘΕΤΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΕΘΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ. ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ: 2109237777

Διαβάστε επίσης

Τι να αποδείξεις; Και σε ποιους;

Τι να αποδείξεις; Και σε ποιους;

Την έχει κάνει τόσες φορές την υπέρβασή του, ο Ολυμπιακός, στην Ευρώπη. Και συνεχίζει. Το ότι τον… περιμένουν στη γωνία οι… αντικειμενικοί, είναι ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ πρόβλημα…