Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Ελ Αραμπί παίρνει, ξανά, το «όπλο» του!

Ο Ελ Αραμπί παίρνει, ξανά, το «όπλο» του!
Σάββατο, 28 Νοεμβρίου 2020 - 00:44

Εαυτόν στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς για το παιχνίδι με τον Άρη (19:30) έχει θέσει ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί και αναμένεται να ηγηθεί της «ερυθρόλευκης» επίθεσης. Θα είναι το πρώτο του παιχνίδι μετά την απουσία του από τους αγωνιστικούς χώρους λόγω κορονοϊού και ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει να του δώσει ρυθμό ενόψει Μαρσέιγ (1/12, 22:00). Λογικό είναι.

Όπως και να ‘χει, ο Μαροκινός φορ και καλύτερος επιθετικός στην Ελλάδα, έχει... καιρό να σκοράρει. Και αυτό δεν το συνηθίζει. Σκεφτείτε ότι τελευταία φορά που βρήκε δίχτυα, ήταν στις 17 Οκτωβρίου, στο 4-0 με τον Ατρόμητο, τότε που είχε κάνει χατ τρικ.

Από τότε, μεσολάβησαν 5 ματς, 3 στο Champions League και 2 στη Super League, αλλά και ο κορονοϊός που τον άφησε εκτός το τελευταίο διάστημα.

Συγκεκριμένα, έπαιξε και δεν βρήκε δίχτυα με Μαρσέιγ (21/10), Πόρτο (27/10), Απόλλων Σμύρνης (31/10), Μάντσεστερ Σίτι (3/11) και ΟΦΗ (8/11). Μάλιστα, στο παιχνίδι της Κρήτης είχε μπει αλλαγή στο τέλος και έπαιξε πολύ λίγο. Ακολούθως, έλειψε από τα παιχνίδια με Παναθηναϊκό (21/11) και Μάντσεστερ Σίτι (25/11) λόγω κορονοϊού.

Ωστόσο, τώρα είναι και πάλι διαθέσιμος και έτοιμος να πάρει, ξανά, το «όπλο» του. Και ο Ολυμπιακός τον έχει μεγάλη ανάγκη, εκείνον και τα γκολ του...

Διαβάστε επίσης

Η κορυφή είναι ΔΙΚΗ ΣΟΥ!

Η κορυφή είναι ΔΙΚΗ ΣΟΥ!

Σαν «άνεμος» θέλει να περάσει από την έδρα του Άρη, ο Θρύλος, με επιστροφές και… τρέλα, για την κορυφή!