Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μιλάει αυτός που δεν έχει δίπλωμα προπονητή!

Μιλάει αυτός που δεν έχει δίπλωμα προπονητή!
Κυριακή, 29 Νοεμβρίου 2020 - 20:43

Παρακολούθησα με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις δηλώσεις του Πάμπλο Γκαρσία. Του πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ, ενός τύπου που η οικογένεια Σαββίδη έβαλε στον πάγκο της πρώτης ομάδας. Με αλχημεία βέβαια, καθώς δεν έχει δίπλωμα προπονητή όπως είναι γνωστό.

Είπε τα δικά του, έγινε αρεστός στην οικογένεια των ΠΑΟΚτζήδων. Λογικό. Την ίδια ώρα που για μια ακόμη φορά η ομάδα του σπρώχτηκε από τη διαιτησία, καθώς δεν αποβλήθηκε ο Τζόλης που χτύπησε τον Σκόνδρα με κλωτσιά. Βέβαια, ξεχνάει και τι προηγήθηκε ο Γκαρσία, πως νίκησε η ομάδα του τα Γιάννινα στην Τούμπα για παράδειγμα.

Αλήθεια, όμως, ο Γκαρσία ως τι κρίνει για… φιλικά και κανονικά παιχνίδια; Ως πρώην ποδοσφαιριστής; Ή ως προπονητής που θα πάρει δίπλωμα κάποια στιγμή. Προφανώς και δεν ασχολείται κανείς. Δεν ιδρώνει κανένα αυτάκι.

Για να ξέρετε μάλιστα, μέχρι και στο πρωτόκολλο για τον κορονοϊό, αλχημεία έχουν κάνει. Ο Γκαρσία τη μάσκα που έχει στο λαιμό, προφανώς και δεν την έχει για τυχαία. Μόνο ο προπονητής δεν είναι υποχρεωμένος να φοράει μάσκα. Επειδή όμως ο Γκαρσία δεν είναι δηλωμένος ως προπονητής, τη βάζει για να αποφύγει την οποιαδήποτε παρατήρηση. Ποια παρατήρηση βέβαια, «λυγίζουν» μπροστά στον ΠΑΟΚ και σε αυτόν όλοι οι Έλληνες διαιτητές.

Πάρε πρώτα το δίπλωμα ρε Γκαρσία και μετά κάνεις και καμιά δήλωση ως προπονητής…

Διαβάστε επίσης