Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ξεγύμνωμα! Σε γραμμή ΠΑΟΚ και… Κάκου ο Κλάτενμπεργκ!

Ξεγύμνωμα! Σε γραμμή ΠΑΟΚ και… Κάκου ο Κλάτενμπεργκ!
Τρίτη, 1 Δεκεμβρίου 2020 - 14:44

Νομίζουμε, κάθε αγωνιστική που περνά, ότι τα έχουμε δει όλα… Νομίζουμε λάθος, όμως. Κάθε αγωνιστική και ξεγύμνωμα! Ολοένα και πιο πολύ. Ολοένα και πιο ανοιχτά. Χωρίς κανένα πρόσχημα και χωρίς κανένα απολύτως ενδιαφέρον, για την ποδοσφαιρική κοινή γνώμη, την οποία συνεχίζουν να προκαλούν, αγωνιστική, μετά την αγωνιστική, μετά την αγωνιστική! Σε γραμμή ΠΑΟΚ και… Κάκου ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ, μας λέει ότι… σωστά δεν υπήρξε αποβολή, στη Λαμία!

Μέχρι και ο ίδιος ο Τζόλης, μετά το τέλος του ματς, έκανε δήλωσε και είπε ότι «κακώς κλώτσησα τον Σκόνδρα». Τον κλώτσησε, πεσμένος στο έδαφος, εκτός φάσης! Και όμως, ο Κλάτενμπεργκ μας λέει ότι ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΠΟΒΟΛΗ και σωστά δεν δόθηκε…!

Δεν τηρούν, πλέον, ούτε τα προσχήματα! Το έργο είναι απλό και σαφές: Όλα εις βάρος του Ολυμπιακού και υπέρ των… διεκδικητών του πρωταθλήματος! Δεν αλλάζει τίποτα και ούτε πρόκειται. ΕΤΣΙ παλεύει ο Ολυμπιακός και ο Μαρτίνς… Κάτω από ΑΥΤΕΣ τις συνθήκες! Και σφάζουν τον Ολυμπιακό και ευνοούν τους άλλους, αλλά και προσπαθούν, στο τέλος, να μας βγάλουν και τρελούς!

Διαβάστε επίσης