Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΜΑΡΣΕΙΓ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

ΜΑΡΣΕΙΓ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming
Τρίτη, 1 Δεκεμβρίου 2020 - 18:31

ΜΑΡΣΕΙΓ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming: Το ευρωπαϊκό του μέλλον παίζει απόψε ο Ολυμπιακός στη Μασσαλία, όπου φιλοξενείται στο «Velodrome» από τη Μαρσέιγ για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

ΜΑΡΣΕΙΓ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming: Οι «ερυθρόλευκοι» αφήνουν πίσω τους και το παιχνίδι με τη Μάντσεστερ Σίτι, αλλά και εκείνο με τον Άρη και τα δίνουν απόψε όλα για να πάρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ακόμη και με ισοπαλία εξασφαλίζουν την 3η θέση και τη συμμετοχή στους «32» του Europa League, αλλά θα παλέψουν για τη νίκη ώστε να παραμείνουν ζωντανοί και για τη 2η θέση και τους «16» του Champions League.

Βέβαια, για να γίνει αυτό το δεύτερο σενάριο, θα χρειαστεί απόψε η Μάντσεστερ Σίτι να περάσει από το «Dragao» στο παιχνίδι με την Πόρτο. Και το ιδανικό για τον Ολυμπιακό είναι να νικήσει με όσο το δυνατόν περισσότερα γκολ διαφορά.

Όπως και να ‘χει, ο Ολυμπιακός έχει στραμμένη την προσοχή του μόνο στο δικό του παιχνίδι και όχι σε εκείνο της Πορτογαλίας. Το θέμα είναι να κάνει εκείνος αυτό που πρέπει και όλα τα άλλα θα τα δει στην πορεία. Φυσικά, οι απουσίες είναι και πάλι αρκετές, αλλά ο Πέδρο Μαρτίνς δεν ψάχνει δικαιολογίες. Ο Ολυμπιακός θα το παλέψει με όλες τις δυνάμεις του και με τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές.

ΜΑΡΣΕΙΓ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming | Μαρτίνς: «Φιλοσοφία μας να παίζουμε πάντα για τη νίκη»

Ο Ολυμπιακός με δύο αποτελέσματα εξασφαλίζει την πρόκριση στους «32» του Europa League, αλλά ο Πέδρο Μαρτίνς είναι ξεκάθαρος πως ο Θρύλος παίζει πάντα για τη νίκη, αυτή είναι η φιλοσοφία του. «Φυσικά θέλουμε να μείνουν ζωντανές οι ελπίδες να προχωρήσουμε. Πάντα προσπαθούμε για τη νίκη, πάντα το κάνει αυτό ο Ολυμπιακός. Η αλήθεια είναι πως εξαρτόμαστε και από το άλλο αποτέλεσμα του ομίλου. Ακόμη και αν πάνε τα πράγματα εκεί όπως θέλουμε, αν δεν νικήσουμε εμείς δεν θα σημαίνει τίποτα αυτό. Όλοι γνωρίζετε τη φιλοσοφία μας και αυτή είναι να παίζουμε πάντα για τη νίκη και αυτό ήρθαμε να κάνουμε».

Επιπλέον, μίλησε με πολύ καλά λόγια για τον Μάριο Βρουσάι, αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο να παίξει και με τη Μαρσέιγ! «Ο Μάριος έχει εξαιρετική εξέλιξη και είναι ένας καλός πονοκέφαλος για εμένα. Ανταποκρίνεται και τον ξέρουμε από πέρσι όταν ήταν στην Ολλανδία. Το καλοκαίρι όταν τον φωνάξαμε πίσω ήταν αρκετά θετικός. Είμαι ανοιχτός πάντα στους ποδοσφαιριστές οι οποίοι βελτιώνονται και θέλουν να αγωνίζονται. Ο Μάριος, ναι, έχει πολλές πιθανότητες να αγωνιστεί ακόμη και σε αυτό το ματς με τη Μαρσέιγ».

ΜΑΡΣΕΙΓ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming | Σισέ: «Ήρθαμε για τη νίκη»

Στο ότι ο Ολυμπιακός πήγε στη Μασσαλία για τη νίκη, στάθηκε και ο Παπέ Αμπού Σισέ. «Προφανώς και είμαστε εδώ για να νικήσουμε, για αυτό ήρθαμε. Ξέρουμε πολύ καλά τι μας περιμένει εδώ στο γήπεδο της Μαρσέιγ, αλλά ήρθαμε να νικήσουμε. Δεν το πιστεύουμε ότι είμαστε η πιο δυνατή ομάδα. Μιλάμε για το Champions League, όλα τα ματς είναι δυνατά σε αυτή τη διοργάνωση και όλες οι ομάδες δυνατές. Εμείς θα τα δώσουμε όλα για να καταφέρουμε αυτό που θέλουμε».

Όσο για την επιστροφή του στη Γαλλία και το αν θα αισθάνεται περίεργα, είπε: «Πραγματικά είναι ενδιαφέρον ότι επιστρέφω στη Γαλλία για να παίξω κόντρα σε μία μεγάλη ομάδα όπως είναι η Μαρσέιγ. Υπάρχει ένα ιδιαίτερο αίσθημα. Αλλά είμαι συγκεντρωμένος στην ομάδα μου και μόνο. Αυτό το οποίο με ενδιαφέρει εμένα είναι να νικήσει ο Ολυμπιακός και να παίξω για την ομάδα μου».

ΜΑΡΣΕΙΓ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι...

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ 21+. ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: UKGC. ΑΡΜΟΔΙΑ ΑΡΧΗ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ. Η ΣΥΧΝΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΑ ΕΚΘΕΤΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΕΘΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ. ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ: 2109237777

Διαβάστε επίσης

«Έχουμε προβάδισμα...»

«Έχουμε προβάδισμα...»

Ο μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού Ματιέ Βαλμπουενά μίλησε για τον σημερινό αγώνα με την Μαρσέιγ.