Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δεν μπορεί να το είπε αυτό ο Φαν Σιπ! Απλά δεν μπορεί...

Δεν μπορεί να το είπε αυτό ο Φαν Σιπ! Απλά δεν μπορεί...
Παρασκευή, 4 Δεκεμβρίου 2020 - 23:14

Ωραίος ο Φαν Σιπ. Σε φάση που λες ότι μπορεί και να τον ζηλεύεις που ζει σε έναν δικό του κόσμο. Μίλησε σε ολλανδικά ΜΜΕ και τόνισε πως ο κόσμος είναι ενθουσιασμένος με τη δουλειά που γίνεται στην Εθνική Ελλάδας!

Είπε και ότι η ομάδα προοδεύει! Ναι, τα είπε αυτά. Και τα είπε αφού κατάφερε σε έναν τόσο βατό όμιλο στο Nations League να μην προβιβαστεί και να μείνει στην 3η κατηγορία! Μιλάμε για απίθανα πράγματα!

Δείτε και εσείς με τα μάτια σας για να γελάσετε...

«Ας πούμε ότι οι περισσότερος κόσμος είναι ενθουσιασμένος. Το γεγονός ότι μας δόθηκε χρόνος έχει να κάνει με το ότι οι περισσότεροι βλέπουν ότι επέρχεται πρόοδος. Η ομάδα έχει πλέον μια διαφορετική ταυτότητα. Έχουμε χτίσει ξανά αξιοπιστία, όμως όλοι το ξέρουν. Θα κριθούμε από την προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ήρθαμε εδώ πριν από 1,5 χρόνο με την ιδέα να βοηθήσουμε την Εθνική Ελλάδας να ανασυνταχθεί. Δουλεύουμε σε αυτό, με τον δικό μας τρόπο. Στο ποδόσφαιρο στο τέλος μετράει πάντα το αποτέλεσμα και από αυτό θα κριθούμε κι εμείς», δήλωσε αρχικά.

Ρωτήθηκε πάντως και για την αποτυχία πρόκρισης. Τι είπε; «Είναι κρίμα που δεν καταφέραμε να πάρουμε την πρωτιά στον όμιλο μας στο Nations League. Είναι κρίμα που δεν κερδίσαμε το τελευταίο παιχνίδι με την Σλοβενία. Όλες οι στατιστικές κατηγορίες έδειχναν ότι θα έπρεπε να έχουμε κερδίσει αυτή την αναμέτρηση. Είχαμε μία τεράστια γηπεδική υπεροχή, αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Το ίδιο είχε συμβεί σε εμάς και σε προηγούμενο παιχνίδι απέναντι στο Κόσοβο, όπου χάσαμε πάρα πολλές ευκαιρίες.

Αλλά το όφελος από αυτό είναι ότι ο κόσμος έχει πειστεί για την προσέγγιση που δείχνουμε στα παιχνίδια. Ξέρουμε ότι δεν μπορούμε να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια, δεν είναι εφικτό αυτό για την Εθνική Eλλάδας. Δεν είμαστε ανάμεσα στις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης εδώ και μερικά χρόνια. Πρέπει να υπάρξει υπομονή».

Κι όμως ο Φαν Σιπ, μετά την τεράστια αποτυχία, βλέπει πρόοδο. Εντάξει, οκ, τι άλλα νέα;

Διαβάστε επίσης